Bobilverksted

Hvorfor velge RSA BIL som ditt bobilverksted?

90% av alle bobiler som selges i Norge er produsert av, og basert på Fiat. RSA BIL er Fiat sin største forhandler i Norge, vi har derfor Norges best utbygde serviceapparat for dekk, chassis, motor og drivverk til din bobil. Vi har også inngått et samarbeid med aktører som utfyller vårt tilbud til deg som bobileier. Det er kun Fiat sine merkeforhandlere som har tilgang til å utføre sikkerhetsmodifikasjoner og andre oppdateringer fra fabrikk, Hvis ikke dette utføres forringes bilens sikkerhet, verdi og kjørelengde.
bobil
bobil

Ofte stilte spørsmål

Mange kunder har gode spørsmål om verksted og service. Vi har samlet de vanligste her, med svar.

Bobilverksted

Ett sted - alle tjenester

Etter ønske fra våre kunder, har RSA BIL tatt initiativ til et samarbeid med partnere som utfyller kjedens servicetilbud. Du som kunde opplever en komplett service og et enkelt og trygt bilhold. Inn-/utlevering av bobil, samt betaling skjer på ett sted – vi tar oss av resten! Les mer om hva vi legger i begrepet «Et sted – alle tjenester».
bobil
bobil

Ofte stilte spørsmål

Gode rabatter til medlemmer av Norsk Bobilforening

RSA BIL har samarbeid med Norsk Bobilforening, og gir 10 % rabatt på service og reparasjoner av Fiat-delen på medlemmenes bobiler. I månedene desember og januar gir vi hele 20 % rabatt. Fiat merkeverksteder som RSA BIL er de eneste som utfører kampanje- og garantiarbeid på vegne av fabrikk.
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.