Våre bilmerker

RSA BIL tilbyr et bredt spekter av nye biler.

RSA BIL er en av Norges største bilforhandlerkjeder med 11 butikker, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Vi er forhandler av bilmerkene Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM. 

RSA BIL – Ditt nybilvarehus

 

Se våre bilmerker i oversikten under. 

Suzuki

Suzuki er et av bilmerkene som selger flest personbiler med 4×4 i Norge. Suzuki har et stort modellutvalg, med Suzuki Swift, Ignis, Vitara, S-Cross og Across!

Besøk din nærmeste RSA BIL-forhandler for en hyggelig prat om våre bilmerker.

Isuzu

ISUZU D-MAX er et tøft kjøretøy som aldri vil svikte deg.
Du vil merke det ved første øyekast! Isuzu D-MAX er tøffest i klassen, og nå har blitt enda tøffere! Besøk din nærmeste RSA BIL-forhandler for en hyggelig prat om våre bilmerker.

Maxus

Maxus er et bilmerke som eies av kinesiske SAIC, som er den største bilprodusenten i Kina med 7 millioner produserte biler i året. Ta kontakt med en av våre forhandlere for et tilbud på din neste elbil fra Maxus.

BYD person- og varebiler

Er du på utkikk etter en romslig familiebil, med 4×4 og lang rekkevidde? Eller en elektrisk varebil med god komfort og praktiske løsninger. Da kan en bil fra BYD være den rette for deg! 

byd

JAC

JAC har siden oppstarten i 1964 utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler, til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, motorer, elektriske drivlinjer. 

Ta kontakt for et tilbud på din neste elbil fra JAC.

KGM

KGM er et av Sør-Koreas tre største bilmerker, med historie helt tilbake til 1954. Bilmerket har i mange år vært kjent under navnet SsangYong, men skiftet navn til KGM i 2022.

Ta kontakt for et tilbud på din neste bil fra KGM. 

Fiat personbil

Fiat er en av de virkelige tungvekterne innen europeisk bilindustri. Ikke minst i markedet for praktiske, solide og velutstyrte småbiler har den italienske giganten bevist at de leder an utviklingen. Gjennom en kontinuerlig satsing på produktutvikling og nye produksjonsmetoder, tilbyr Fiat et bredt modellutvalg med fokus på driftssikkerhet og kvalitet. Besøk din nærmeste RSA BIL-forhandler for en hyggelig bilprat og en trygg handel.

Fiat varebil

Fiat varebil har et av de bredeste utvalgene i varebiler i Norge. RSA BIL har god kompetanse på varebil og proffbrukere, og vi tilbyr fleksible finaniseringsløsninger fra de største finansieringsselskapene i Norge. Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan løse ditt bilbehov.

Alfa Romeo

Alfa Romeo er synonymt med elegant design og kjøreglede. Den sportslige følelsen Alfa Romeo skaper er et resultat av en forpliktelse som kommer fra konkurransekjøring til hvordan det ble omdannet i produksjonsbiler. Det fundamentale i en sportsbil er kjøreegenskaper, prestasjoner og sikkerhet – og her innfrir Alfa Romeo til de grader!

Jeep

Jeep har også evolusjonen og har transformert seg inn i et kjøretøy med enda mer forførende linjer og enda mer konkurransedyktig og økonomisk ytelse, samt innovativ teknologi.
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.