Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Pris fra
kr. 275.900,-

Privatleie fra
kr. 2.072,-
pr. måned*

SMHS
smarthybrid

ELEKTRISK

BENSIN

Suzuki Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Ignis Offroad er oppfølgeren til den helt nyskapende kompakt SUVen Ignis SUV. Med et enda tøffere design er Ignis Offroad klar for hverdagens utfordringer! Ignis er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere! Ignis kombinerer et enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet. Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.

Ignis med 4x4 og hybrid

Hybridteknologi

Ignis Offroad 4×4 kommer med Suzuki sitt nye hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Ignis. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter. Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke. I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.
ignis
ignis

Ignis med 4x4 og hybrid

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis Offroad 4×4 har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet: Dual Camera Brake Support (DCBS): To kameraer kjenner igjen bilene foran, fotgjengere og veimerking på samme måte som vi mennesker gjør. Basert på informasjonen som hentes av disse kameraene, hjelper dette systemet deg å unngå kollisjoner og minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing. Filvarsling: Når bilen kjører over omkring 60 km/t og er på vei ut av kjørebanen (ved å kjøre utenfor de markerte filene) uten å sette på blinklysene vil systemet automatisk sørge for at rattet begynner å vibrere, samt sette på lysvarsling for å sørge for å få sjåførens oppmerksomhet rettet mot veien.

Ignis med 4x4 og hybrid

Uansett om du ønsker å lease eller kjøpe din neste Suzuki Ignis kan du være trygg på at du får et godt tilbud hos RSA BIL. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig bilprat.

Se alle farger

Ignis 4x4 kan leveres i disse fargene

*Vilkår

Suzuki Ignis Offroad 4x4Hybrid fra kr. 2.072,-*  pr. mnd. Dette er inkludert MVA, vinterhjul, understellsbehandling og SafeTech-utstyrspakke.


*Betingelser for privatleie:

36 mnd/30.000 km. Forskuddsleie: 75.000,- inkl. mva.,-. Etablering: 5.363,-. Rente 6,25%. Totalpris kr. 154.973,-

I tillegg kommer årsavgift, forsikring og termingebyr. Lokal frakt og klargjøring tilkommer. 

Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.