Suzuki leveringsdyktige før avgiftsøkning

Neste års forslag til statsbudsjett ble lagt frem forrige uke, og alt tyder på at hele bilbransjen blir pålagt store avgiftsøkninger fra nyttår. Konsekvensen er prisstigning for kundene. Derfor kan det være lurt å kjøpe bil nå.


Dersom forslaget til statsbudsjett vedtas, vil hele personbilmarkedet oppleve store prisstigninger fra nyttår. Dette gjelder også elektriske biler.

Selv om Suzuki fremdeles vil ha svært konkurransedyktige priser mot konkurrentene også etter nyttår, kommer bilene til å få et prishopp.

Salgssjef i Suzuki, Lars Havre, forteller at det derfor kan være lurt å kjøpe bil nå.

-Selv om det ser ut til at prisene vil stige fra neste år, er den gode nyheten er at vi har fått inn flere ankomster med biler denne høsten, og venter flere ankomster de neste ukene. Dermed har vi et begrenset antall firehjulstrekkere for omgående levering før nyttår og avgiftsøkning, sier Havre.

Etter en periode med korona, microchip-mangel og transportutfordringer, har tilgangen på biler vært begrenset - også for Suzuki.

Havre forteller at leveringssituasjonen nå har bedret seg betraktelig.

- Budskapet er enkelt: vi har god tilgang på lagerbiler med omgående levering for deg som ønsker bil raskt, sier Havre.

10/10/2022 12:30
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.