Nyheten Maxus e-Deliver 3 - over 600 forhåndssolgte

e-Deliver 3 er årets nyhet i elvarebil-klassen. Med en rekkevidde på opptil 342 kilometer (WLTP), flere valgmuligheter i størrelser og 50.000 kroner i Enova-støtte, mener Maxus Norge at e-Deliver 3 blir den nye favoritten i markedet. Forhåndssalget har allerede passert 600 biler.

e-Deliver 3 skiller seg fra andre elvarebiler ved at den er bygget på en plattform for elbiler, der andre konkurrenter er ombygde diesel- eller bensinbiler. Dette gjør at Maxus verken må ofre plass eller vekt for å elektrifiseres, og er dermed får klasseledende spesifikasjoner.

Takket være den lette konstruksjonen har e-Deliver 3 en rekkevidde på hele 342 kilometer (WLTP). Dette bør gjøre bilen meget attraktiv for alle håndverkere – uansett om du bor eller jobber i byen eller i distriktet.

Det er mulig å velge mellom to batteristørrelser, 35 og 52,5 kWt, slik at du kan få akkurat den bilen du har behov for. Alle har et ulikt bruksmønster, og derfor kan du nå velge den varebil-løsningen som passer best for deg. Begge batteristørrelsene gir den høyeste ENOVA-støtten som gis for varebiler - hele 50.000,-

Elvarebilen er også tilgjengelig i to forskjellige størrelser: 4,8 og 6,3 m3. I førstnevnte får du enkelt plass til to paller, mens i den lengste varianten er det plass til tre. I sistnevnte får man også plass til byggevarer med 2,4 m lengde, sånn som f.eks. gipsplater.

e-Deliver 3 har en nyttelast mellom 800 og 1000 kg, litt avhengig av hvilken kombinasjon av batteripakke/størrelse du velger.

Bilene ankommer Norge i sommer, men det er mulig å forhåndsbestille din e-Deliver 3 allerede i dag. Responsen har ikke latt vente på seg, og det er allerede forhåndssolgt over 600 eksemplarer av elvarebilen.

Store besparelser ved valg av el-varebil

En elektrisk varebil har flere fordeler enn å spare miljøet for CO2-utslipp. For mange håndverkere kan en e-Deliver 3 være svært gunstig for økonomien i bedriften. De åpenbare kuttene er bompenge-, drivstoff og parkeringsutgifter, men du kan også spare titusenvis av kroner på kjøpssummen om du søker om støtte fra ENOVA.

Gjennom Enova kan du få opp til 50.000 kroner i klimarabatt på elvarebil, og støttebeløpet avgjøres av motoreffekten. Siden e-Deliver 3 har høy motoreffekt, får bilen den høyeste støttesummen.

Mange andre i elvarebil-segmentet har motorytelser som kun gir støtte for 25.000 kroner, men med motorer som yter 122 HK kvalifiserer vil e-Deliver 3 til det høyeste støttebeløpet fra Enova.

13/05/2020 07:51
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.