Nye Isuzu D-Max rett til topps i Euro NCAP sikkerhetstest!

I den omfattende kollisjonstesten Euro NCAP har helt nye Isuzu D-Max oppnådd full score med fem stjerner. Dermed er nye D-Max nå både sikrest og tøffest i klassen.

Det har har vært store forventninger til den anerkjente og omfattende Euro NCAP-testingen av D-Max, særlig etter at bilen ble vurdert til fem stjerner i australske ANCAP tidligere i år. Nå har også Euro NCAP sluppet resultatene av sine tester, og D-Max følger opp med full score og fem stjerner.

Testprosedyrene til Euro NCAP blir stadig skjerpet, og Isuzu D-Max er en eneste pickupen i Norge som går helt til topps etter dagens strenge krav.

D-Max oppnår 87% i kategorien for sikkerhetsfunksjoner, 86% for beskyttelse av barn, 84% beskyttelse for voksne passasjerer og 69% i beskyttelse for fotgjengere – sammen utgjør dette full pott.

-Veldig gledelig, men ikke overraskende at nye Isuzu har oppnådd 5-stjerner i Euro Ncap, og at den er den sikreste pickup`n i sin klasse. Nye Isuzu leveres med avanserte førersystemer (ADAS) man tidligere ikke har sett i denne klassen. Den er også utstyrt med en senter-airbag for å beskytte frontpassasjerer mot sammenstøt ved sidekollisjon, noe som viser at Isuzu virkelig har tatt sikkerhet på alvor i utviklingen av nye Isuzu D-Max, sier salgssjef i Isuzu Norge, Steinar Dokken.

Bilen leveres med et kraftig forsterket chassis, som beskytter sjåfør og passasjer mot ytre påvirkninger. Den kommer også med hele 8 airbager, som er flere enn de fleste bilmodeller på markedet.

Liste over ADAS sikkerhetsutstyr:

-          Blindsonevarsler

-          Ryggevarsling

-          Filskiftevarsling

-          Nødbremsassistent

-          Bremsevarsling,

-          Svingassistent

-          Parkeringssensor foran og bak

-          Bakkestartassistent

-          Trafikkskiltgjenkjenner

-          Adaptive cruise control

-          Filskifte styring

-          Multi kollisjonsbrems

-          Intelligent hastighetskontroll

-          Manuell fartsbegrenser

-          Automatiske hovedlys

-          Oppmerksomhet assistent

-          Nødassistent ved bruk av feil pedal

-          Varsling kryssende trafikk bak bilen

 

09/12/2020 14:55
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.