Nå lanseres MIFA9 i Norge

De aller første MIFA9 har endelig kommet i Norge, og i dag offentliggjør Maxus Norge prisene for den luksuriøse bilen.

Maxus Norge har tidligere bekreftet at MIFA9 kommer til Norge – en stor elektrisk luksus-MPV som kombinerer komfort, teknologi og eleganse. Den elektriske bilen har allerede skapt stor forventning blant bilentusiaster. 

MIFA9 er en stor familiebil i full størrelse (5270mm lang, 2000mm bred og 1840mm høy) og leverer derfor svært god plass. Den vil tilbys som syv-seter, og kan trekke opptil 1.000 kg hengervekt. 

Luksusbilen kommer med en 90 kWt (netto) batteripakke som gir hele 430-565 km (WLTP kombinert/city) oppgitt rekkevidde. Dette er første modell bygget på Maxus’ sin innovative MIFA-plattform – en svært fleksibel plattform som muliggjør elektrifisering på tvers av ulike kjøretøytyper.  

Den tar 11 kW på AC lading (3-fas), og varmepumpe er standard. 

Mathias Ottersen, salgssjef i Maxus Norge, forteller at flere forhandlere allerede har bilen tilgjengelig for prøvekjøring, og at flere biler er på vei. 

- Vi har ventet lenge på å lansere MIFA9, og endelig er den her. Dette er bilen for kunder som søker det lille ekstra. Her får man en stor bil med masse utstyr, luksusfølelse og teknologi for pengene - alt fra eksklusive materialer som brukes i interiøret til de nyeste sikkerhets- og underholdningsteknologiene.  

Han legger til at bilen særlig vil være egnet for persontransport, ettersom den kommer med 7 seter som standard. 

-Dette er også en perfekt familiebil for de som ønsker god plass og “luksusfølelse” på kjøreturen. I tillegg er det en utmerket bil for persontransport som taxi- og shuttleservice, da du faktisk får ca. 60 mil rekkevidde ved bykjøring, sier han. 

Fremtidens luksus 

På utsiden har bilens et skarpt og futuristisk uttrykk, noe som følges opp på innsiden av bilen. Interiøret er spekket med eksklusive detaljer, teknologi og underholdningsutstyr.  

På utstyrslisten finner man blant annet panorama soltak, Apple CarPlay, trådløs mobillader, atmosfærelys i 64 farger, 360* kamera, rattvarme og en fullspekket førerassistent- og sikkerhetspakke. 

Ved utvikling av MIFA 9 var målet å skape en høyteknologisk og luksuriøs atmosfære, og gi en interaktiv opplevelse med blant annet flere integrerte skjermer rundt om i bilen. 

Setene på første og andre rad har elektriske justeringer, ventilering og oppvarming. På toppen av det hele kommer de med massasjefunksjon, slik at man kan nyte en ekstra komfortabel kjøretur.  

Setene på andre rad vil kunne nyte tilbakelente individuelle seter med justerbare benstøtter og et digitalt kontrollpanel på armlenene, hvor man blant annet kan styre atmosfærebelysningen, justere massasjeinnstillinger og styre klimaanlegget for 2. og 3. seterad. Setene på andre og tredje rad kan skyves helt frem for å frigjøre bagasjeplass. 

MIFA9 får en startpris på kr. 749.900, - inkludert en stor utstyrspakke til en verdi av kr. 79.900,-. 

Om SAIC Maxus 

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et person- varebilmerke som eies av det kinesiske selskapet SAIC Motors. SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er produsenten og eieren bak SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterte bilprodusent. I fjor solgte de hele 6 millioner biler bare i Kina, og har hatt enorm vekst de siste årene.  

Selskapet ble grunnlagt i 1958, og har gått fra å være et tradisjonelt industriselskap til å bli en verdensomspennende leverandør av biler og mobilitetstjenester. På verdensbasis ruver SAIC Motors som den syvende største bilprodusenten, og kjennetegnes ved å være en fremoverlent produsent med fokus på utvikling og innovasjon. 

SAIC Maxus ble grunnlagt i 2011, og har vært på det nordiske markedet siden 2018. Siden den gang hatt suksess i de nordiske landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden. RSA er i dag importør av Maxus til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøyene og Grønland. 

31/08/2023 07:00
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.