Nå åpner Europas største varebilsenter i Oslo

Denne uken åpner RSA BIL Varebilsenter sin Megastore på Ensjø i Oslo. Dette blir det største av sitt slag i Europa, og vil tilby et bredt spekter av varebiler fra Maxus, Isuzu og BYD.

I et 4.000 m2 stort lokale på Ensjø åpner nå RSA BIL Oslo det som vil bli Europas største varebilsenter, med varebiler fra Maxus, Isuzu og BYD. Her vil det tilbys varebiler til ethvert behov, for både privat- og næringskunder. Megastore-konseptet på Ensjø vil levere varebiler med et lasteromspekter fra 2,2 m3-20 m3.

I varebilsenteret finner man blant annet elektriske varebiler fra Maxus, som har vært på det norske markedet siden 2019. Maxus har på kort tid blitt en solid aktør i Norge, med et bredt spekter av elektriske person- og varebiler. Faktisk tilbyr Maxus Norges bredeste utvalg av el-varebiler.

Isuzu D-MAX har i alle år vært blant Norges mest solgte pickuper, og kom i fjor med en helt ny utgave. D-MAX er markedets mest fleksible pickup, og kan skreddersys etter hvilke behov man har.

BYD er på plass med el-varebilen BYD ETP3 – en elektrisk varebil med 3,5 m3 varerom, smarte lagringsløsninger og opptil 310 km rekkevidde (WLTP). I 2023 vil det også komme mindre elektriske lastebiler fra både Maxus og BYD.

-Vi ønsker å revolusjonere varebilmarkedet med fokus på rask levering og høy ekspertise på elektriske varebiler og pickuper. Vi kommer blant annet til å innføre konsepter som 2-timers leveringsgaranti på utvalgte modeller, og andre modeller vil få 24-timers leveringsgaranti, sier Rune Hegstad, direktør i RSA BIL.

Varebilsentere over hele landet

RSA BIL er godt i gang med å etablere egne varebilavdelinger i alle sine butikker, hvor samtlige butikker har ansatt egne varebilspesialister.

I tillegg til å åpne egne varebilsentere i alle RSA BIL sine butikker, har RSA også inngått samarbeid med en rekke av sine eksterne forhandlere om å innføre varebilsenter-konseptet i sine butikker.

Varebilsentrene vil til enhver tid ha biler for rask levering.

Om RSA BIL

RSA BIL er en av Norges største bilforhandlerkjeder med 11 butikker, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Vi forhandler nye biler av merkene Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD.

Kjøper du bil hos oss, gjør vi alt vi kan for å etterleve vårt motto; RSA BIL gir deg trygt bilhold.

26/10/2022 07:55
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.