Maxus e-Deliver 3 i ny og oppgradert utgave

Maxus Norge bekrefter nå at den elektriske varebilen e-Deliver 3 nå kommer i en ny og oppgradert utgave med enda mer utstyr - og det uten økning i prisene!

Det har gått et år siden de første utgavene av el-varebilen e-Deliver 3 rullet inn i det norske el-varebil-markedet, og på under tolv måneder er snart 1.000 biler solgt. Responsen har vært fantastisk, og nå lanserer Maxus Norge en ny og oppgradert utgave av den populære el-varebilen!

Den nye utgaven leveres med enda mer utstyr, deriblant Apple CarPlay. Posten Norge har bestilt et større antall av den oppgraderte utgaven, og venter el-varebilene levert i løpet av kort tid.

Bygget for å gjøre jobben

e-Deliver 3 er en av få el-varebiler som faktisk er konstruert som en elektrisk varebil fra bunnen av. Dette skiller den fra andre el-varebiler, da de fleste biler på markedet er ombygde utgaver av diesel- eller bensinbiler. Dette gjør at e-Deliver 3 verken må ofre plass eller vekt for å elektrifiseres, noe som optimaliserer nyttelast og hengervekt.

Takket være den lette konstruksjonen har e-Deliver 3 en rekkevidde inntil 342 kilometer (WLTP). Dette bør gjøre bilen meget attraktiv for alle håndverkere – uansett om du bor eller jobber i byen eller i distriktet. Serviceintervall på 24 mnd./30.000 km gir lave servicekostnader, noe som gjør e-Deliver 3 både kostnadseffektiv og økonomisk. I tillegg kvalifiserer den også til god ENOVA-støtter.

e-Deliver 3 har en nyttelast mellom 800 og 1000 kg, litt avhengig av hvilken kombinasjon av batteripakke/størrelse du velger. Det er mulig å velge mellom to batteristørrelser - 35 og 52,5 kWt. Du kan også velge mellom 4,8 eller 6,3 m3 varerom. Dermed kan du skreddersy bilen etter dine behov i arbeidshverdagen!

El-varebiler i vinden

Maxus har på rekordtid rukket å bli en stor aktør i el-varebilsegmentet, og er nå det nest største merket for elektriske varebiler i Norge - med det aller bredeste sortimentet.

- Stadig flere oppdager fordelene ved å velge elektrisk bil, og markedet er i stor vekst, både i person- og varebilsegmentet. For varebiler er det ekstra mange fordeler, ikke bare sparer man drivstoff-, bom, - service og parkeringskostnader, man sparer også tid ved å kunne kjøre i kollektivfeltet, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen. -Hos mange andre bilprodusenter er det knyttet stor usikkerhet rundt tilgang på biler og batteriproduksjon. Glem produksjonsbegrensninger og halvleder-problematikk - elektrisk vare- og personbiler fra Maxus kan du tilnærmet få på dagen, sier Bernhard Jahnsen.

e-Deliver 3 leveres fra kr. 299.900,-.

22/09/2021 07:00
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.