Maxus Summit 2023

Den andre utgaven av Maxus Summit ble arrangert forrige uke, hvor forhandlernettverket fra ti europeiske land samlet seg på Comfort Hotel Kastrup i København.

Forrige tirsdag ble Maxus Summit arrangert for andre gang av importøren RSA. Arrangementet fant sted på Comfort Hotel Kastrup i København, med over 350 deltakere fra Maxus-forhandlere i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Island, Estland, Færøyene og Grønland til stede. 

I de nordiske landene har Maxus de siste årene opplevd imponerende vekst med stadig økende markedsandeler, samt en utvidelse av forhandlernettverket som nå teller 200 forhandlere.

Dagen begynte med et storslått fellesmøte, hvor deltakerne fikk høre om Maxus sine prestasjoner, fremtidsvisjoner og fremtidige produkter. Deltakerne fikk innsikt i en fremtidig modellportefølje, som består av både nyttekjøretøy og personbiler som vil bli lansert i løpet av de kommende årene. 

Om kvelden ble det arrangert en storslått Gatsby-inspirert fest med middag og underholdning, som satte prikken over i-en på en begivenhetsrik dag.

-For Mauxs-kulturen er det viktig og gledelig at forhandlere på tvers av landegrenser møtes for å utveksle erfaringer og kompetanse. Vi har store ambisjoner for Maxus som en ledende aktør innen elektriske kjøretøy, og vi arbeider målrettet for å levere kjøretøy som oppfyller kravene til både dagens og fremtidens transportbransje, sier Mathias Ottersen, salgssjef i Maxus Norge.

Med nesten en fordobling i deltakerantall sammenlignet med 2021, er dette en tydelig indikasjon på den veksten som Maxus har oppnådd.


Avduking av Maxus e-Deliver 7

Høydepunktet på Maxus Summit 2023 var avdukingen av den nye el-varebilen e-Deliver 7. Den elektriske varebilen kommer med et romslig lasterom på hhv. 5.9, 6.7 og 8.7 m3, og fyller et segment som for tiden har få konkurrenter. I Maxus sin varebil-portefølje plasserer den seg størrelsesmessig mellom e-Deliver 3 og e-Deliver 9. e-Deliver 7 er utviklet med fokus på brukervennlighet, pålitelighet og allsidighet.

e-Deliver 7 forventes å være tilgjengelig i Norge fra 2024. De endelige spesifikasjonene og priser vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.

 

Om SAIC Maxus 

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et person- varebilmerke som eies av det kinesiske selskapet SAIC Motors. SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er produsenten og eieren bak SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterte bilprodusent. I fjor solgte de hele 6 millioner biler bare i Kina, og har hatt enorm vekst de siste årene.  

Selskapet ble grunnlagt i 1958, og har gått fra å være et tradisjonelt industriselskap til å bli en verdensomspennende leverandør av biler og mobilitetstjenester. På verdensbasis ruver SAIC Motors som den syvende største bilprodusenten, og kjennetegnes ved å være en fremoverlent produsent med fokus på utvikling og innovasjon. 

SAIC Maxus ble grunnlagt i 2011, og har vært på det nordiske markedet siden 2018. Siden den gang hatt suksess i de nordiske landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden. RSA er i dag importør av Maxus til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøyene og Grønland.

26/09/2023 08:28
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.