Maxus Norge ny hovedsponsor for Ekstremsportveko

Maxus Norge og Ekstremsportveko har nå signert under avtale på at Maxus Norge blir ny hovedsponsor for Ekstremsportveko. Avtalen er ettårig, med mulighet for forlengelse.

Maxus Norge er en stor aktør innen elektriske vare- og personbiler, og kunngjør nå at de er ny hovedsponsor for Ekstremsportveko.  

Ekstremsportveko er verdens største festival for ekstremsport og utendørsaktiviteter, og tiltrekker seg hvert år tusenvis av deltakere og besøkende fra hele verden. Festivalen har blitt arrangert på Voss årlig siden 1998 og har etablert seg som en nøkkelaktør innenfor ekstremsport. Festivalen er kjent for sitt mangfoldige program som består av klatring, fallskjermhopping, basehopping, padling, fjellsykling og mye mer. Årets festival avholdes fra 25. juni-2. juli.

Kjetil Kriken er daglig leder for Ekstremsportveko, og er fornøyd med å ha landet Maxus som ny hovedsponsor. 

-Endelig er ny hovedsponsor på plass for Ekstremsportveko, og vi er veldig glade for å få med Maxus Norge på laget. Vi er avhengig av å knytte gode samarbeid for å arrangere festivalen. I tillegg er Maxus Norge en bærekraftig og miljøvennlig aktør, og en viktig bidragsyter i elektrifiseringen. Dette er verdier vi ønsker å assosieres med, sier Kriken.  

I samarbeid med forhandlerkjeden Frydenbø kommer Maxus til å stille med et utvalg av sine elektriske vare- og personbiler under festivalen. Bilene vil delta i flere aktiviteter, i tillegg vil bilene være tilgjengelig for transportering av utøvere og utstyr. 

Representanter fra Frydenbø kommer også til å være til stede med egen Maxus-stand, så besøkende kan oppleve bilene på nært hold.  

16/06/2023 08:05
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.