Maxus Euniq5 - nå med større batteri og 6 seter.

Nå lanserer den folkelige familiefrakteren Euniq5 med større batteri, lenger rekkevidde og 6 seter. Den kommer også som 2-seters el-varebil.

Da Maxus Euniq5 7-seter ble lansert for det norske markedet, fylte den et etterlengtet behov for mange familier, da kombinasjonen av tilstrekkelig bagasjeplass, lang rekkevidde og elektrisk fremdrift tidligere har vært forbeholdt biler i millionklassen. Senere ble den også lansert som 2-seters varebil.

Nå utvides sortimentet med Maxus Euniq5 6-seter. Og ikke nok med det – den får også større batteri og lenger rekkevidde.

Rekkevidden på Euniq5 6-seter er oppgitt til 345-420 km (WLTP kombinert/urban). Den har 70 kW batteripakke og kan hurtiglades (DC-lading) fra 30-80% på 35 minutter i normaltemperaturer.

Bilen leveres med 2+2+2-seteløsning, noe som gir god plass og utmerket sittekomfort for både sjåføren og alle passasjerer. Bagasjeplassen er stor og romslig. De to bakerste setene kan enkelt legges ned slik at du får enda større bagasjeplass, hvis ønskelig.

Som tidligere har bilen en godt utstyrt standardpakke, som blant annet inneholder Apple CarPlay, panorama soltak, trådløs mobillading og en velutstyrt sikkerhetspakke, som gjør kjøringen både enklere og sikrere. Den kan også leveres med takstativ og hengerfeste som tilleggsutstyr.

-Euniq5 6-seter er en praktisk og fleksibel el-bil som leverer mange av de egenskapene norske familier ser etter. Med en rekkevidde opptil 420 km, er dette en familiebil som passer vel så godt til hytteturer som hverdagskjøring. De første bilene av denne utgaven vil komme i løpet av januar, og vil være leveringsklare raskt, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen.

 

Ved at Maxus nå introduserer Euniq5 som 6-seter, tilbyr Maxus nå et personbilutvalg som strekker seg fra 5 til 9 seter – Euniq6 SUV (leveringsklar fra mars) vil leveres som 5-seter, Euniq5 som 6- og 7-seter og e-Deliver 9 kan leveres som 8- og 9-seter.

 

Tilbys også som varebil

Ikke bare kompletterer den nye utgaven av Euniq5 Maxus sitt utvalg av personbiler - den kompletterer også Maxus sitt sortiment av elektriske varebiler, som tilbyr det bredeste utvalget el-varebiler på det norske markedet. Den nye utgaven av Euniq5 vil nemlig også leveres som 2-seters varebil. Det oppgraderte batteriet vil gjøre dette til en svært aktuell arbeidsbil for de som ønsker en fleksibel varebil med personbilkomfort og lang rekkevidde i arbeidshverdagen.

Maxus har allerede befestet sin posisjon som tilbyder av Norges bredeste utvalg av elektriske varebiler, og tilbyr el-varebiler fra med vareromspekter fra 2,2-19 m2.

 

Euniq5 6-seter vil ha en veiledende pris fra kr. 419.900,-.

Bilene er leveringsklare.

 

Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et varebilmerke som eies av det kinesiske selskapet SAIC Motors. SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er produsenten og eieren bak SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterte bilprodusent. I 2020 solgte de hele 5,6 millioner biler bare i Kina, og har hatt enorm vekst de siste årene. Selskapet ble grunnlagt i 1958, og har gått fra å være et tradisjonelt industriselskap til å bli en verdensomspennende leverandør av biler og mobilitetstjenester. På verdensbasis ruver SAIC Motors som den syvende største bilprodusenten, og kjennetegnes ved å være en fremoverlent produsent med fokus på utvikling og innovasjon.

SAIC Maxus ble grunnlagt i 2011, og har vært på det nordiske markedet siden 2018. Siden den gang hatt suksess i de nordiske landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden. RSA er i dag importør av Maxus til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Island, Færøyene og Grønland.

13/01/2022 07:00
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.