Isuzu-dominans i juli – halvparten velger Isuzu

Nok en måned ender Isuzu D-MAX som Norges mest solgte pickup, med en markedsandel på 50% i juli.

Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) har nå offentliggjort salgstallene for juli. Atter en gang ender Isuzu som Norges mest solgte pickupmerke, og står for halvparten av salget på det norske pickup-markedet med en markedsandel på 50%.  

-Det er gledelig å se at ordreinngangen på Isuzu går så det suser, tross et bilmarked som hittil i år har vært preget av stor nedgang. Forhandlerne våre leverer ut biler i et høyt tempo, og vi har nå en god lagersituasjon som gjør at vi kan levere ny bil raskt. I tillegg er det er store ankomster med biler på vei, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.  

Neste på listen i juli er Toyota Hilux, foran Ford Ranger og den elektriske nykommeren Maxus T90 EV. 

Isuzu D-MAX har lenge vært kjent for sin robusthet, pålitelighet og sine solide egenskaper, og har flere ganger vært Norges mest solgte pickup. 

-Vi vet at kundene våre har svært ulike behov når det kommer til hva man trenger i en arbeidsbil. En av suksessfaktorene til Isuzu er at den leveres i mange ulike utstyrsvarianter, som kan skreddersys etter behov, legger Dokken til. 

02/08/2023 07:49
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.