Pressemelding Isuzu nr. 1 i Norge i mars!

Isuzu er Norges mest solgte pickup foran Toyota Hilux og Ford Ranger i mars, med en markedsandel på 35%.

- Etter at Isuzu avsluttet 2021 som den mest solgte i desember, har salget første kvartal vært historisk høyt. Dette førte til at Isuzu ble det mest solgte pickup-merket i mars 2022, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.  

Det ble totalt registrert 1245 Isuzu i 2021, og aldri før har det blitt solgt mer Isuzu enn i fjor.  

Nå går Isuzu til topps nok en gang. Med en markedsandel på hele 35% i mars, kunne ingen av konkurrentene måle seg med Isuzu-salget. 

- Nye Isuzu har vært en stor suksess. 2021 ble det beste Isuzu-året i Norge noensinne, og etterspørselen første kvartal i 2022 har vært fantastisk bra, sier Dokken. 

Totalt ble det registrert 103 Isuzu i mars. 

 

Mer komfort og mer utstyr 

Alt var nytt da den nye utgaven av Isuzu D-MAX ble introdusert i fjor – et nytt interiør, helt nytt design, nytt karosseri og chassis, bedre kjørekomfort og en fullspekket utstyrsliste på nivå med moderne personbiler. Den populære pickupen satt en ny standard i pickup-segmentet. 

- Fortsatt har vi biler tilgjengelig for levering i nærmeste fremtid, sier Dokken.  

Isuzu har vunnet en rekke prestisjetunge priser i Storbritannia, som er Europas største marked for salg av pickuper. D-MAX har blant annet vunnet “2022 Pick-up oftheYear”-award og “Company Car and Van 2022”-award. 

D-MAX har også høstet utmerkelser for sitt høye sikkerhetsnivå, og ble belønnet med fem stjerner og full pott i Euro NCAP. 

Publisert
01/04/2022 13:38
Bilder
Andre filer
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.