Isuzu D-MAX rett til topps i desember

Salgsstatistikken for 2021 viser at det aldri tidligere har blitt solgt så mye Isuzu i Norge som i 2021. Med 249 solgte biler, ble D-MAX mest solgte bil i årets siste måned. Totalt ble det solgt 1245 Isuzu i 2021.

Det har gått over et år siden Isuzu lanserte en helt ny generasjon D-MAX.
Alt var nytt da den nye utgaven ble introdusert – et nytt interiør, helt nytt design, nytt karosseri og chassis, bedre kjørekomfort og en fullspekket utstyrsliste på nivå med moderne personbiler. Den populære pickupen satt en ny standard i pickup-segmentet.

Ferske tall fra OFV (Opplysningsrådet for veitrafikken) viser at hele 1.245 nye Isuzu D-MAX ble nyregistrert i løpet av 2021. Dette tilsvarer ny salgsrekord for Isuzu, og det har aldri tidligere blitt solgt mer Isuzu i Norge enn i 2021.

Det betyr at Isuzu ble Norges nest mest solgte pickup med en markedsandel på 27,5% i pickupsegmentet.

-Vi er stolte og takknemlige for tilliten fra både kunder, forhandlere og samarbeidspartnere. Vi hadde høye forventninger til salget av nye Isuzu før lansering, og vi er glade for å kunne kalle nye Isuzu D-MAX en stor suksess.

Størst salgsvekst i Norge

Isuzu økte volumveksten med 207% fra 2020, som er den den høyeste prosentveksten blant pickupmerker i Norge - dette i et totalt pickupmarked som økte med 13% fra 2021. Dermed er Isuzu Norges 7. mest solgte varebilmerke i 2021, foran flere merker med langt større modellsortiment.

I desember ble Isuzu D-MAX den desidert mest solgte pickupen i Norge. Denne måneden ble det nyregistrert totalt 249 nye Isuzu D-MAX, noe som tilsvarer en markedsandel på 44,7% i segmentet.

-Isuzu har alltid vært blant Norges mest solgte pickuper, og vi er ekstremt fornøyde med mottakelsen nye Isuzu har fått i markedet. Nå går vi inn i 2022 med båtankomster på vei til Norge med tilgjengelige biler, som gjør at vi går optimistisk inn i det nye året, sier salgssjef i Isuzu Norge, Steinar Dokken.

Prisdryss for D-MAX

Isuzu har vunnet en rekke prestisjetunge priser i Storbritannia, som er Europas største marked for salg av pickuper. D-MAX har blant annet vunnet “2022 Pick-up of the Year”-award og “Company Car and Van 2022”-award.

D-MAX har også høstet utmerkelser for sitt høye sikkerhetsnivå, og ble belønnet med fem stjerner og full pott i Euro NCAP. Ingen andre pickup-er har oppnådd like høy score. Dermed er Isuzu også den sikreste pickupen på markedet.

Isuzu D-MAX er tilgjengelig som både Extended-cab og Double-cab, med firehjulstrekk, lavserie og differerensialsperre som standard. Isuzu tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine behov, og leverer flere populære utstyrsvarianter med stor suksess.

I tillegg har Isuzu et tett samarbeid med Arctic Trucks. I 2021 ble det totalt modifisert 145 Isuzu D-MAX hos Arctic Trucks Norge, og Isuzu er med bilmerket med flest Arctic Trucks-ombygninger i Norge.

06/01/2022 14:19
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.