BYD representert på Geneva International Motor Show 2024

BYD vil være til stede på årets utgave av Geneva International Motor Show med flere spektakulære nyheter.

Geneva International Motor Show har etablert seg som et mekka for bilentusiaster og bransjeeksperter gjennom mange år, og er en av de mest anerkjente bilutstillingene i bransjen. De senere årene har elektrisk drivlinje og moderne teknologi i stadig større grad vært i søkelys på messen. Årets utgave finner sted fra 26. februar til 3. mars.

BYD, som nå er verdens største produsent av elektriske biler, har gjort betydelige fremskritt på det europeiske markedet de siste årene. De vil presentere en imponerende stand på årets utstilling, og det er forventet at besøkende vil få oppleve en rekke nyskapende biler og teknologier.

BYD vil blant annet introdusere besøkende for undermerkene Yangwang og Denza – to linjer med merker utviklet av BYD selv. BYD annonserer samtidig at YangWang nå lanseres på det europeiske markedet. Det foreligger ingen informasjon om dette vil inkludere det norske markedet.

Et av de mest imponerende elementene på standen blir modellen YangWang U8 - en kraftig sports-SUV med en rekkevidde på opptil 1.000 km. Denne muskuløse sportsbilen er bygget på BYD sin innovative e-Platform 4.0, som tar teknologien til nye høyder. Med IP68-klassifisert vanntetthet og avansert karosseritettingsteknologi kan YangWang U8 til og med flyte på vann. Filmer av U8 her.

YangWang U8 har også andre bemerkelsesverdige funksjoner, inkludert fire uavhengige motorer som styrer dreiemomentet på hvert hjul individuelt. Dette gir muligheten til å rotere 360 grader på stedet og utføre en imponerende Tank Turn-manøver.

I tillegg vil premium-merket Denza, et resultat av et joint venture-samarbeid mellom BYD og Mercedes-Benz, bli fremvist. Denza D7, en sporty 7-seter, vil være blant de utstilte modellene.

 

Om BYD  

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner.  

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv. 

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.


Om RSA  

RSA er en nord-europeisk bilimportør for i 12 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. 

Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. I dag er RSA distrubutør for bilmerkene BYD, Suzuki, Isuzu, Maxus, JAC og KGM. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, har selskapet tatt et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.  

RSA har bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden.

26/02/2024 13:46
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.