BYD med ny salgsrekord i september

De offisielle salgstallene for september er offentliggjort, og nok en gang gjør BYD rent bord med 287.454 solgte elektrifiserte kjøretøy. Dette er ny rekord for selskapet.

BYD har satt salgsrekorder måned for måned det siste året, og de nyeste salgstallene viser at september ikke er noe unntak. Salget av elektrifiserte kjøretøy endte på totalt 287.454 biler, som er en økning på 43% fra september 2022. BYD befester nok en gang sin posisjon som verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy. 

I tredje kvartal endte på salget på 824.001 elektrifiserte kjøretøy. 

På årsbasis passerer BYD to millioner solgte elektrifiserte kjøretøy - nærmere bestemt 2.079.638. Dette tilsvarer en økning på 75,5% sammenlignet med samme periode i fjor. 

Etter at BYD stoppet all produksjon av rene forbrenningsmotorer i mars 2022, har selskapet utelukkende fokusert på elektrifiserte kjøretøy det siste året.  


Om BYD     

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner.     

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.     

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.     
     
     

Om RSA     

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.     
     
RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden. 

06/10/2023 06:51
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.