BYD fortsetter sin dominans

BYD har vært en av de raskest voksende bilmerkene i verden de siste årene. Salgstallene for april 2023 viser at de fortsetter den sterke trenden.

BYD, verdens største produsent av elektrifiserte biler, har nå offentliggjort sine salgstall for april 2023. Selskapet rapporterer en sterk salgsmåned med totalt 209.467 solgte elektrifiserte personbiler globalt.

Hittil i år har BYD oppnådd salgsvekst på totalt 98,6%, sammenlignet med samme periode i fjor. Salgstallene for første kvartal viser at BYD løpet av årets første tre måneder solgte 552.076 elektrifiserte biler globalt, og passerte dermed både Tesla og Volkswagen i hjemmemarkedet. Dette til tross for et trått bilmarked som fortsatt preges av ettervirkninger fra Covid19.

Selskapets fokus på forskning og utvikling har vært en sentral faktor bak deres suksess, og de fortsetter å investere betydelige ressurser i teknologi for å levere bærekraftige og brukervennlige transportløsninger.

Om BYD

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner.

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.

RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden. 

08/05/2023 12:38
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.