BYD Seal U med pallplass i årets rekkeviddetest

BYD Seal U leverte nest best i NAF og Motor sin anerkjente rekkeviddetest onsdag denne uken. - Dette plasserer BYD Seal U som en av de mest pålitelige elbilene på markedet, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge.

NAF og Motor avholdt sin årlige sommertest for å finne ut den faktiske rekkevidden for elbiler. Totalt deltok 26 elbiler blant de nyeste på det norske markedet. Den prestisjetunge testen har vært avholdt i flere år.

I testen konkurrerer bilene primært mot seg selv om hvilken bil som kommer nærmest rekkevidden som oppgis når du kjøper elbil – såkalt WLTP-rekkevidde. WLTP-standarden gir oppgitte rekkeviddetall testet under optimale forhold, men flere faktorer er kjent for å påvirke rekkevidden til elbiler negativt – som kalde temperaturer, vær, vind og stigninger.

Etter endt test sto BYD Seal U igjen på andreplass, med kun 0,2 % avvik fra oppgitt WLTP-rekkevidde på 500 km. Bilen gikk imponerende 499 km, til tross for utfordrende værforhold.

– Resultatet plasserer BYD Seal U som en av de mest pålitelige elbilene på markedet i dag. Vi vet at rekkevidde er en viktig faktor ved valg av bil, og med BYD Seal U kan du være trygg på at du får det du blir lovet. Dette viser at til tross for utfordrende værforhold, som gårsdagens rekkeviddetest bar preg av. Dette er helt i tråd med våre erfaringer så langt, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge.

 

Om BYD

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner.

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.

 

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 13 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, har selskapet tatt et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.

RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden.

07/06/2024 09:10
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.