BYD Norge lanserer 0,25% rentekampanje på BYD Tang

BYD Norge lanserer i dag rentekampanje på bestselgeren BYD Tang, og tilbyr nye kunder en rente på 0,25% i tre år.

Det siste halvåret har renteoppganger, økte bilavgifter og en tøffere økonomisk hverdag preget bilmarkedet.  

I dag lanserer BYD Norge en ny rentekampanje i samarbeid med finansieringspartner DNB, der kunder som bestiller BYD Tang innen 31. juli tilbys kampanjerente på 0,25% i tre år.  

Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge, forteller at renten gjelder uansett om man ønsker leasing eller nybilkjøp. 

-I et tøft bilmarked hvor den økonomiske situasjonen for mange barnefamilier har endret seg, håper vi dette kan bidra til at flere har mulighet til å velge familiebilen BYD Tang. Vi tar vår del av ansvaret og tilbyr nå en svært gunstig kampanje som gjør BYD Tang til et enda bedre bilkjøp, sier han.  

Christensen legger til at tross et tøft halvår, opplever de stor interesse rundt den store familiebilen. 

-Helt siden BYD Norge lanserte BYD Tang i slutten av 2021, har dette vært en bil som tilbyr svært mye bil for pengene, særlig når man ser på kvalitet, plass og familieegenskaper. Vi ser at aldersgruppen på de 2700 kundene er midt i barnefamilie-segmentet. Nå blir det enda mer gunstig å velge BYD Tang – man får rett og slett utrolig mye bil for pengene, sier Christensen.  

BYD Tang er en stor elektrisk SUV med syv seter, firehjulstrekk og svært romslig plass, både for sjåfør, passasjerer og bagasje. Bilen har oppgitt rekkevidde på 400 km på en enkelt ladning og kan dra henger på inntil 1.500 kg. I tillegg leveres den med en fullspekket utstyrsliste som blant annet inkluderer elektrisk panorama soltak, trådløs mobillading, elektrisk bakluke og oppvarmede og ventilerte seter foran og mye mer.  

I dag kjører over 3000 BYD Tang rundt på norske veier, og salgssjef Simen Wøien Christensen ønsker at dette skal bli enda flere. 

-Tilbakemeldingene fra BYD Tang-eiere som nå har kjørt bilen en stund er utrolig positive, og det er tydelig at dette er en SUV som passer norske kunder veldig godt. Vi ønsker at enda flere skal få oppleve det samme, sier Christensen.  

Han presiserer at rentekampanjen gjelder ut juli, på et begrenset antall lagerbiler.  

-Den gode nyheten er at vi nå har biler på lager, så man kan få splitter ny bil til Norgesferien, avslutter Christensen til. 


Om BYD 

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner. 

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv. 

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen. 
 
 

Om RSA 

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, tar selskapet nå et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller. 
 
RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden. 


*Vilkår lån: Bilpris kr 750.000,-. Egenkapital kr 119.900,-. Månedsbeløp å betale kr. 6.778,-, deretter månedsbeløp å betale i 5 år kr. 7.796,-. Etablerings- /og tinglysningsgebyr kr 4.995,-. Termingebyr kr 95, lånebeløp inkludert etablerings- /og tinglysingsgebyr kr 635.095,-, nedbetalingstid 8 år. Flytende nominell kampanjerente i 3 år f.t. 0,25%, som deretter justeres til gjeldende produktrente f.t. 5,99%. Effektiv rente 2,98%. Kostnad kr 81.640,-. Totalt å betale for lånet kr 711.740,-. Renten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Priseksempelet over er kun et eksempel og faktiske priser og betingelser kan variere fra dette og renten kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært renteendringer mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Lånet leveres av DNB Bank ASA og det tas pant i bilen som sikkerhet. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse, og eventuelle feil i annonsen. 

Vilkår leasing: Månedsleie vil variere med rentenivået, kr. 5.595,-, Bilpris kr. 750.000 kr. Startleie kr. 119.900, Etableringsgebyr 6 244 kr, Leieperiode –bindingstid 3 år, Kjørelengde for hele leieperioden 36 000 km, Termingebyr kr. 119. Totalpris vil variere med rentenivået kr. 326.658. Alle beløp er inkl. mva. Månedsleien kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært endringer i rente, pris, avgifter mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Leien er beregnet med flytende rente og følger normal renteutvikling i hele leieperioden. Leiekontrakten ytes av DNB Bank ASA og det er DNB som eier bilen. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse og eventuelle feil i annonsen.

03/07/2023 10:59
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.