1.000 biler fra Maxus har ankommet Norge

Tidenes største Maxus-forsendelse med hele 1.000 elektriske person- og varebiler ankom Drammen Havn denne helgen; 500 stk. av den nye personbilen Maxus Euniq MPV, og 500 stk. av el-varebilen Maxus e-Deliver 3.

Frem til nå har Maxus hatt stor suksess med el-varebiler i det nordiske markedet, og nå får de endelig selskap av den elektriske personbilen Maxus Euniq MPV. Med klasseledende rekkevidde på inntil 356 km (WLTP), 7-seter, god bagasjeplass og mulighet for både takstativ og hengerfeste, ligger alt til rette for at den flerbruksvennlige el-bilen blir like godt mottatt som el-varebilene.

El-varebilen Maxus e-Deliver 3 ble lansert for det nordiske markedet i sommer, og siden da har det blitt solgt over 1.000 biler. Maxus Euniq MPV har forhåndsolgt over 400 biler.

- Stadig flere oppdager fordelene ved å velge elektrisk bil, og markedet er i stor vekst, både i person- og varebilsegmentet. For varebiler er det ekstra mange fordeler, ikke bare sparer man drivstoff-, bom, - service og parkeringskostnader, man sparer også tid ved å kunne kjøre i kollektivfeltet. Vi har fylt opp lagrene våre, og har biler tilgjengelig for rask levering av begge modeller. I motsetning til andre bilprodusenter hvor det er knyttet stor usikkerhet rundt tilgang på biler og batteriproduksjon, vil Maxus kunne skilte med tilnærmet ubegrenset tilgang på både bil og batteriproduksjon, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen.

08/12/2020 09:09
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.