Maxus Euniq 6 SUV - levering mars 2022

Euniq 6 SUV - Max av alt

Snart kommer vår nye el-bil Maxus Euniq 6 SUV til Norge! Euniq 6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur. Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien. 

Bilen er leveringsklar fra mars 2022, men du kan forhåndsbestille allerede nå! Bestill før nyttår fra kun kr. 369.900,-.

 

Max EL-bil for pengene

Max
bagasjeplass

Max
utstyrspakke

Max
teknologi

Max utstyr

Euniq 6 leveres med en stor og rikelig utstyrspakke inkludert i prisen. Utstyrspakken byr blant annet på Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless GO, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør. 

Bilen byr også på en lang rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som gir trygg kjøring for deg og dine. Den leveres blant annet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, filskiftevarsling, blindsonevarsling, automatisk nødbremssystem, parkeringssensor foran og bak, elektronisk stabilitetskontroll og en rekke andre funskjoner. 

Du får dermed en max utstyrt exclusive-pakke til en verdi av 50.000 for kr. 0,-.

Max størrelse

Med Euniq 6 får du en gigantisk SUV med plass til alt du måtte trenge – og litt til! Utvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høy.  Akselavstand er på 2760mm og bakkeklaring på 190mm. 

På innsiden får du klassens største bagasjerom på hele 754 liter, og plassmangel vil derfor aldri være en bekymring.

Både førerhus og bakseter byr på stor og romslig plass, som gir god benplass og takhøyde for både sjåfør og passasjerer. 

Interiør

Apple
Carplay

Atmosfærelys i 64 forskjellige farger

Trådløs mobilladning

Lading og rekkevidde

Euniq 6 SUV leveres med 70 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7,2 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter i normaltemperaturer. 

Bilen leveres med CCS-ladestandard.

 

Maxus Euniq 6

Design

Det er ingen tvil om at Euniq 6 tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design. Bilen har blant annet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfelger og elektrisk panorama soltak. 

 

Rekkevidde og forbruk

Euniq 6 leveres med oppgitt rekkevidde fra 345-465 km (WLTP kombinert/urban). 

 
*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus. Spesifikasjonene blir oppdatert når endelig typegodkjenning foreligger. 
Maxus-Euniq6

Se alle farger

Maxus Euniq 6 SUV kan leveres i disse fargene

*Vilkår

Lån 120 mnd / kr. 227.150,- i egenkapital, månedspris kr. 4.190,-, etableringsgebyr kr. 4.430,-. 

Lokal frakt tilkommer. Valgfri farge / 4 komplette vinterdekk. Kampanjeperioden gjelder ut desember 2021. Vi tar forbehold om skrivefeil. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.