Maxus Euniq6 SUV - Prøvekjør i dag!

Pris fra
kr. 419.900,-

Privatlån fra kr. 3.149,- pr. måned*

Bagasjerom 754 liter

Euniq6 SUV - Max av alt

Endelig er Maxus Euniq6 SUV i Norge! Euniq6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur. Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien.  

Book prøvekjøring hos oss i dag! 

Max EL-bil for pengene

Max
bagasjeplass

Max
utstyrspakke

Max
teknologi

Max utstyr

Euniq6 leveres med en stor og rikelig utstyrspakke inkludert i prisen. Utstyrspakken byr blant annet på Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless GO, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør. 

Bilen byr også på en lang rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som gir trygg kjøring for deg og dine. Den leveres blant annet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, filskiftevarsling, blindsonevarsling, automatisk nødbremssystem, parkeringssensor foran og bak, elektronisk stabilitetskontroll og en rekke andre funksjoner. 

Max størrelse

Med Euniq6 får du en gigantisk SUV med plass til alt du måtte trenge – og litt til! Utvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høy.  Akselavstand er på 2760mm og bakkeklaring på 190mm. 

På innsiden får du klassens største bagasjerom på hele 754 liter, og plassmangel vil derfor aldri være en bekymring.

Både førerhus og bakseter byr på stor og romslig plass, som gir god benplass og takhøyde for både sjåfør og passasjerer. 

Interiør

Apple
Carplay

Atmosfærelys i 64 forskjellige farger

Trådløs mobilladning

Lading og rekkevidde

Euniq6 SUV leveres med 70 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7,2 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter i normaltemperaturer. 

Bilen leveres med CCS-ladestandard.

 

Maxus Euniq 6

Design

Det er ingen tvil om at Euniq6 tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design. Bilen har blant annet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfelger og elektrisk panorama soltak. 

 

Rekkevidde og forbruk

Euniq6 leveres med oppgitt rekkevidde fra 350-452 km (WLTP kombinert/urban). 

 
*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus. Spesifikasjonene blir oppdatert når endelig typegodkjenning foreligger. 

Se alle farger

Maxus Euniq6 SUV kan leveres i disse fargene

*Vilkår

Maxus Euniq6 SUV fra kr. 3.149,-* pr. mnd. Dette er inkludert en max utstyrt Exclusive-pakke.


*Betingelser: 

35% Ek. Kr. 149.965,- lånebehov 272.935, 10 år kr. 3.149,- med nom. rente 6,25%, Effektiv rente 7,03%. Kostnad kr. 109.802,-, totalt kr. 529.702,-. Lokal frakt og klargjøring tilkommer.

Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.