Maxus e-Deliver 9​

Leasing fra kr. 11.518,-* pr. mnd​

WLTP (urban)* inntil 353 km​

Maxus e-Deliver 9

MAKSIMAL PLASS. MAKSIMAL KOMFORT.

Stor plass til last og god komfort for sjåføren i kombinasjon med klasseledende rekkevidde, er blant de store styrkene til elektriske Maxus e-Deliver 9.

Maxus e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske føreren med sin gjennomtenkte ergonomi, utmerkede sittekomfort og høye kvalitetsutførelse. I kupeen er det plass til en sjåfør og to passasjerer.

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk. Med vareromstørrelse på 11 m³ eller 13 m³ kan du velge tre forskjellige batteripakker (51,5 kWh, 72 kWh og 88,55 kWh). Velger du varerom på 9,7 m³, kan du velge mellom batteripakker på 51,5 kWh eller 72 kWh.

Bilen har en maksimal lastekapasitet på opptil 1.200 kg, og Maxus e-Deliver 9 tilbyr den plassen du forventer av en varebil i denne klassen. I tillegg til bakdørene, kan varene også lastes med gaffeltruck gjennom sidedører. Med 1.500 kg hengervekt, er dette den perfekte distribusjonsbilen. 

Maxus e-Deliver 9 har en rekkevidde på inntil 353 km* (WLTP Urban).

Varebilen har også en av avansert sikkerhetspakke som inkluderer blant annet adaptive cruise control, blindsonevarsling og filskiftevarsling.

Maxus e-Deliver 9

LEASING MED NULL SKADETREKK

**Nå tilbyr vi leasing med fri kjørelengde og null skadetrekk ved tilbakelevering på alle Maxus el-varebiler.

Dermed kan du kjøre våre el-varebiler bekymringsløst i arbeidshverdagen, uten uforutsette overraskelser.

Ta kontakt med din nærmeste RSA BIL-avdeling for en presentasjon av konseptet og pristilbud, og en prat om dette kan fungere for din bedrift.

Helelektisk varebil

Rekkevidde og ladning

Maxus e-Deliver 9 har en en klasseledende rekkevidde på inntil 353* km (WLTP urban). *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan velge mellom: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,5 kWt. Velger du bil med batterikapasitet på 51,5 kWt eller 72 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 36 minutter. Velger du batteripakken med 88,5 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min.

FARGER

Maxus e-Deliver 9 leveres i disse fargene.

*Vilkår

Maxus e-Deliver 9 Tech+ 13m3 / 88 kWt fra 11.518,-* pr. måned. 

*Betingelser for leasing:

60 mnd / 100.000km. Månedspris fra kr. 11.518,-* pr måned. Etableringsgebyr 6.119,-.

Tilbudet inkluderer hvit farge, 4 komplette vinterdekk, kledning i varerom, matter og ladekabel. 
Alle priser eks. mva. I tillegg kommer årsavgift og forsikring. Lokal frakt og klargjøring er inkludert.
Vi tar forbehold om skrivefeil. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.