MAXUS E-DELIVER 7

Pris fra
kr. 496.400,- eks. mva.

Leasing fra
kr. 5.393,-* pr. måned (eks. mva.)

NÅ ER MAXUS
E-DELIVER 7 I NORGE

Nyhet! Møt den elektriske varebilen Maxus e-Deliver 7. Med en imponerende rekkevidde fra 362 til 524 km (WLTP kombinert/urban), er e-Deliver 7 det ultimate valget for kommersielle behov. 

Enten du transporterer varer, utstyr eller last, gir Maxus e-Deliver 7 deg styrken og kapasiteten til å møte dine behov på en effektiv måte. Med en imponerende nyttelast på 1.055 kg, hengervekt på 1.500 kg og en rekkevidde fra 362 til 524 km (WLTP kombinert/urban), er den det optimale valget for din arbeidshverdag. 

Tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk. 

Prøvekjør hos nærmeste RSA BIL-forhandler.
Pris fra kr. 496.400,- eks. mva.

NÅ INTRODUSERES ÅRETS VAREBIL-NYHET

DEN ULTIMATE ARBEIDSBIL

Maxus e-Deliver 7 er en moderne elektrisk varebil med romslig plass og fleksible løsninger. Den futuristiske og aerodynamiske fronten er ikke bare estetisk tiltalende, men bidrar også til økt effektivitet. 

LEASINGKAMPANJE

Leasing fra kr. 5.393,-* pr. måned (eks. mva).
Komplett bil ferdig levert. 

ARBEIDSBIL MED FIREHJULSTREKK

Maxus e-Deliver 7 kommer i både 2WD og 4WD-utgaver. Vårt avanserte firehjulstrekksystem er nøye designet for å optimalisere både energieffektivitet og trekkkraft under alle forhold. 

Enten du velger den tohjulsdrevne eller firehjulsdrevne varianten. kan du være trygg på enestående ytelse og pålitelighet uansett veiforhold. 

DEN ULTIMATE ARBEIDSBIL

Futuristisk og aerodynamisk 
Den futuristiske og aerodynamiske fronten er ikke bare estetisk tiltalende, men bidrar også til økt effektivitet.

Varerom
Varerom på 6,7 m³. 

180 graders bakdører
Bakdørene kan åpnes til 180 graders vinkel, og gjør innlasting enklere. 

To skyvedører
Varebilen kommer med to skyvedører. 

GOD KOMFORT I ARBEIDSHVERDAGEN

Touch screen 12,3"

Apple
CARPLAY

Justerbare
seter

INTERIØR

Opplev ekte komfort gjennom hele arbeidshverdagen. På innsiden avMaxus e-Deliver 7 er det sørget for romslig plass og god komfort for både sjåfør og medpassasjerer, med komfortable seter og moderne teknologi. 

Tre seter – Med plass til tre passasjerer, tilbyr den tilstrekkelig plass for både sjåføren og medpassasjerer uten at det går på bekostning av komforten. Det justerbare forsetet kommer både med armlener, oppvarming og korsryggstøtte.

Apple Careplay og Android Auto – Den 12,3″ store berøringsskjermen er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto, og gir både full kontroll og underholdning gjennom arbeidshverdagen.

Infoskjerm for sjåfør – den 4,2-tommers infoskjermen gir enkel tilgang til blant annet rekkevidde- og ladeinformasjon. 

Tiltalende design – Innvending har den et tiltalende og praktisk design, med gjennomtenkte detaljer og oppbevaringsløsninger. 

Oppvarmet skinnratt – Med oppvarmet skinnratt holder du varmen på kalde arbeidsdager. 

BATTERI, LADING OG REKKEVIDDE

Det 88 kWh store batteriet gir Maxus e-Deliver 7 en rekkevidde på 362-524 km (WLTP kombinert/urban) på en enkelt lading, mens støtte for 3-fas lading muliggjør opptil 11 kWladeeffekt på AC-lading. 

På DC-lading kan den lades fra 20-80% på 43 minutter. 

Sporty og aerodynamisk design

Bilens front fremhever bilens elegante linjer, og designet er optimalisert for aerodynamisk kjøring.

SIKKERHET I FOKUS

Med en kombinasjon av avanserte sikkerhetsteknologier og førerassistentsystem, gir Maxus e-Deliver 7 sjåfør og passasjerer en tryggere og mer avslappet kjøreopplevelse. 

Autonom nødbrems – ved Autonom Nødbremsing brukes sensorene foran og bak for å oppdage hindringer i nærheten av kjøretøyet.

Ryggekamera – Med ryggekamera både foran og bak kan du enkelt parkere selv på trange steder. 

Adaptive Cruise Control – Adaptive Cruise Control med Stop & Go bruker radarer for å hjelpe bilen med å holde samme hastighet som kjøretøyet foran, i tillegg til automatisk brems/økning av fart. 

Blindsonevarsling – Blindsoneovervåking bruker sensorer til å oppdage kjøretøyer som nærmer seg i sidespeilets blindsone, og varsler føreren om en kollisjonsfare. 

Lane Keep Assist – Lane Keep Assist (LKA) bruker sensorer for å bestemme posisjonen til kjøretøyet, og tar over styring hvis bilen er på vei ut av kjørefeltet. 

Varsling ved kryssende trafikk bak – Ved hjelp av sensorer oppdages kjøretøy eller fotgjengere ved rygging. 

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

 

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert.

BYD CONNECT APP

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din Tang. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg. Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget. 

Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din RSA BIL-forhandler.

Se alle farger

BYD Han kan leveres i disse fargene

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

Vilkår

*Leasing Maxus e-Deliver7 2WD 88 kwt L2H1 fra kr. 5.393,- pr. mnd.

Betingelser: 5 år/75.000 km. Forskuddsleie: kr. 80.000,-. Etablering: 4.995. Denne kampanjen er basert på fast rente. Totalkostnad: kr. 413.975,-. Alle priser er eks. mva.

Lokal frakt, klargjøring, registrering, matter og vinterhjul er inkludert i prisen.
Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.