KGM Rexton

Rexton varebil 4x4
Pris fra kr. 595.177,- eks. mva.

4x4

Nye KGM Rexton - tar deg alltid frem

Den nye utgaven av KGM Rexton er tryggere, kraftigere og tøffere. Med blant annet ny front, nye felger og fire nye hovedlys ser den tøffere ut enn noen gang. 

Denne autentiske SUV-en er en fryd å kjøre, og teknologien om bord setter en ny standard for luksus, komfort og sikkerhet. Med 4×4 og lavserie som standard, kommer den alltid frem dit du skal.

Nå i ny utgave!

Kraft og trygghet

KGM Rexton bygger på den typiske SUV-arven, men skaper en unik stil. Den nye utformingen av radiatorgrillen, frontlyktene og støtfangeren forsterker inntrykket av styrke. 

De karakteristiske, dynamiske linjene på sidene gir KGM Rexton sin staselige eleganse. Høy hengervekt gjør den til den ultimate arbeidsbil.

Interiør

Oppvarmede seter

Velg mellom
2, 5 eller 7 seter

Touch-skjerm 12,3"

Interiør

Interiøret er preget av kvalitetsmaterialer. Setene er designet for optimal ergonomi og reduserer tretthet på lange reiser.

• Oppvarmede seter
• Ventilerte seter
• Infotainment
• Tiltalende interiør
• Moderne og brukervennlig

Sikkerhet i fokus

KGM Rexton setter alltid sikkerheten først. Med en kombinasjon av avanserte teknologier og omfattende sikkerhetsfunksjoner, er KGM Rexton designet for å gi deg trygghet og beskyttelse under kjøringen.

• Blindsonevarsling
• Filskiftevarsling
• Fjernlysassistent

Se alle farger

BYD Han kan leveres i disse fargene

Om KGM

KGM er et globalt og høyteknologisk selskap, og har gjennom mange tiår tilbudt et bredt utvalg biler med ekte koreansk kvalitet. Selskapet er en av de største bilprodusentene i Sør-Korea. 

KGM er et av Sør-Koreas tre største bilmerker, med historie helt tilbake til 1954. Bilmerket har i mange år vært kjent under navnet SsangYong, men skiftet navn til KGM i 2022. Bilmerket har vært en nøkkelspiller i utviklingen av Sør-Koreas bilproduksjon, med et dedikert fokus på å levere pålitelige og innovative biler. Hovedkontoret er plassert i Pyeongtaek i Sør-Korea.

Vilkår

Ta kontakt med RSA BIL i Oslo eller Drammen for et pristilbud.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.