KGM Musso Grand

Pris fra
kr. 639.900,-

En kraftig og allsidig pickup

KGM Musso Grand

Med 4×4, lavserie, suveren trekkraft, moderne design og sterk motor, er KGM Musso Grand er en pickup som alltid oppfyller dine behov.

En kraftig og allsidig pickup som kombinerer imponerende ytelse, komfort og pålitelighet. Med KGM Musso Grand får du en robust arbeidshest som er klar for eventyr og utfordringer. 

Den har et tøft og muskuløst utseende som kombinerer moderne estetikk med funksjonalitet. Det store lasteplanet gir deg rikelig med plass til å transportere alt du trenger.

Kraft til å imponere

Under panseret på KGM Musso Grand finner du en kraftig og effektiv 2,2 liter dieselmotor med 202 hk og 441 NM, som leverer imponerende ytelse. Uansett om du kjører på motorveien eller klatrer bratte fjellstier, vil KGM Musso Grand levere den kraften og responsen du trenger. 

Det karakteristiske og lange lasteplanet forsterker inntrykket av styrke. Med avansert firehjulstrekkteknologi kan du stole på at KGM Musso Grand takler ulendt terreng og utfordrende forhold.

Interiør

12,3" stor multimedieskjerm

Oppvarmet
ratt

Funksjonelt design

Interiør

KGM Musso Grand er ikke bare en pålitelig arbeidsbil, den tilbyr også høy komfort, et velutstyrt interiør og gode kjøreegenskaper. Det romslige interiøret gir god plass til både sjåfør og passasjer.

Sikkerhet

Sikkerhet er en topprioritet i KGM Musso Grand. Den er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner og førerassistansesystemer som hjelper deg med å håndtere ulike kjøresituasjoner og reduserer risikoen for ulykker. KGM Musso Grand gir deg trygghet og beskyttelse under alle forhold!

– Ryggevarsling
– Filskifteassistent
– Blindsonevarsling
– Autonom nødbrems
– Filskiftevarsel
– Kollisjonsvarsling
– Fjernlysassistent

Garanti

Det skal være trygt å velge bil fra KGM. Derfor selges din Musso Grand med nybilgaranti på 5 år/100.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Se alle farger

Musso Grand kan leveres i disse fargene

Om KGM

KGM er et globalt og høyteknologisk selskap, og har gjennom mange tiår tilbudt et bredt utvalg biler med ekte koreansk kvalitet. Selskapet er en av de største bilprodusentene i Sør-Korea.

KGM er et av Sør-Koreas tre største bilmerker, med historie helt tilbake til 1954. Bilmerket har i mange år vært kjent under navnet SsangYong, men skiftet navn til KGM i 2022. Bilmerket har vært en nøkkelspiller i utviklingen av Sør-Koreas bilproduksjon, med et dedikert fokus på å levere pålitelige og innovative biler. Hovedkontoret er plassert i Pyeongtaek i Sør-Korea.

Vilkår

Ta kontakt med RSA BIL i Oslo eller Drammen for et pristilbud.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.