KGM eKorando

Pris fra
kr. 399.900,-

Lån fra kr.
3.817,-* pr. måned (komplett bil ferdig levert!)

Nyheten KGM eKorando

Klare for nye eventyr i KGM eKorando? Den elektriske familiebilen kombinerer moderne design, romslig plass og 1.500 kg hengervekt.

Innovativ batteriteknologi gjør at du kan kjøre opptil 340 km (WLTP kombinert) på ren elektrisitet. 

En lang liste sikkerhetsfunksjoner resulterte i fem stjerner og full pott i kollisjonstesten Euro NCAP. 

0,99% rentekampanje*

Rentekampanje - 0,99%

Nå kan du sikre deg KGM eKorando til kampanjerente!
• 0,99% fastrente i tre år
3.817,-* pr. mnd.
• 0,- i forskudd
• Frakt og klargjøring er inkludert

Stilfullt design og komfort

KGM eKorando kommer med materialvalg av høy kvalitet og en lang liste moderne utstyr. I en komfortabel og romslig kupé har du og passasjerene dine til enhver tid den komforten dere fortjener under reisen.

Batteri og lading

KGM eKorando leveres med 61,5 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 33 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard. 

Rekkevidde og forbruk

KGM eKorando leveres med oppgitt rekkevidde fra 340 km* (WLTP kombinert), og er dermed godt egnet for både hverdag og langtur. 

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert syklus. 

Sikkerhet i fokus

KGM eKorando tar sikkerheten til deg og dine på høyeste alvor. Med fem stjerner i kollisjonstesten Euro NCAP, er dette et trygt valg for deg som setter sikkerhet høyt. 

– Åtte kollisjonsputer
– Filskifteassistent
– Blindsonevarsling
– Filskiftevarsel
– Automatisk fjernlysassistent
– Automatisk nødbrems ved rygging

Garanti

Det skal være trygt å velge elbil fra KGM. Derfor selges din nye eKorando med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en battergigaranti på hele 7 år/150.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen. 

Se alle farger

eKorando kan leveres i alle disse fargene

Om KGM

KGM er et globalt og høyteknologisk selskap, og har gjennom mange tiår tilbudt et bredt utvalg biler med ekte koreansk kvalitet. Selskapet er en av de største bilprodusentene i Sør-Korea. 

KGM er et av Sør-Koreas tre største bilmerker, med historie helt tilbake til 1954. Bilmerket har i mange år vært kjent under navnet SsangYong, men skiftet navn til KGM i 2022. Bilmerket har vært en nøkkelspiller i utviklingen av Sør-Koreas bilproduksjon, med et dedikert fokus på å levere pålitelige og innovative biler. Hovedkontoret er plassert i Pyeongtaek i Sør-Korea.

Vilkår

*Månedsbeløp å betale i 3 år kr. 3.817,-. Deretter månedsbeløp å betale i 7 år (Periode 2) kr. 4.628,-. Etablerings-/tinglysningsgebyr: kr. 5.225,-. Termingebyr pr. mnd. kr. 95,-. Flytende nominell kampanjerente etappe 1 i 3 år f.t. 0,99% Effektiv rente f.t. 4,59% kostnad 104.428. Totalt å betale for lånet 524.897,- Flytende kampanjerente i de første tre årene f.t. 0,99 % som deretter justeres til gjeldende produktrente f.t. 6,99 % Både kampanje- og produktrente er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Renten kan endres ved utbetalings- tidspunktet, hvis det har vært renteendringer mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Lånet ytes av DNB Bank ASA og det tas pant i bilen som sikkerhet. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse.

Frakt og klargjøring er inkludert.

Vi tar forbehold om skrivefeil

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.