Jeep Renegade
Plug-in hybrid

Inntil 50 km elektrisk rekkevidde

Inkludert i prisen
4x4

Mulighet for tilhengerfeste & takstativ

jeep

Plug-in hybrid

Jeep Renegade Plug-in hybrid

Endelig kan du få effektiviteten av en plug-in hybrid i kobling med det legendariske merket Jeep. Jeep har utviklet og funnet opp den optimale løsningen for 4-hjulsdrift på nytt, ved å kombinere en tradisjonell 4×4-SUV med elektrisk drivlinje. Dette gir under alle forhold den perfekte kombinasjon, med lavt utslipp og drivstofforbruket holdes nede. Det må sies å være det perfekte fra to forskjellige verdener.
Mørke ruter fra B stolpe og bakover, Parkeringspakke m/ Ryggekamera, Kenwood HiFi system, Metallic lakk

Biler for rask levering

Jeep Renegade 4xe fra kr. 2.490,- *

Jeep Renegade Plug-in Hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 50 km og du kan lade den med wallbox og hurtiglader på 2 timer. Batteripakken i nye Jeep Renegade 4xe er på 11,4 kWh. Ved hjelp av bilens evne til å regenerere strøm til batteriet ved kjøring, sørger dette for at du ikke mister kraften fra de elektriske motorene på bakakslingen.
jeep

*Vilkår

3 år / 45.000 km, Forskuddsleie kr. 69.900,- *, Etableringsgebyr kr. 5.994,-*, Månedsleie kr. 2.490,- *, Total pris kr. 165.534,- *, Lokal frakt tilkommer, * alle priser inkl. mva.
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.