Nyheten JAC e-JS4!​

Pris fra kr. 359.900,-​

Privatleie fra kr. 1.990,- pr. måned*​

Nyheten JAC e-JS4!

JAC e-JS4 er en elektrisk SUV fullspekket med kvalitetsfølelse og utstyr. Den elektriske nyheten kommer blant annet med 433-588 km rekkevidde (WLTP kombinert/urban), moderne interiør og romslig plass for hele familien.

SPAR 51.000,- PÅ NORDIC EDITION UTSTYRSPAKKE.

Få vår elektriske SUV fra kun kr. 359.900,-. Ved kjøp av JAC e-JS4 får du Nordic Edition utstyrspakke inkludert i prisen. Pakken er verdt kr. 51.000,-, men du betaler kr. 0,-.

Nå får du nyheten JAC e-JS4 fra kun kr. 359.900,-

Eksteriør

ADAS sikkerhetssystemer

Brembo
bremser

CCS
hurtiglading

Design og utstyr

På utsiden har JAC e-JS4 et tøft uttrykk med fine linjer. Den leveres med et stort elektronisk panorama soltak og tøffe LED-lykter. 

 

På innsiden er den romslig og moderne, og designet for behagelig og underholdende kjøring. Den kommer med en 10,25” touchskjerm som er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto. Forsetene i skinn er  justerbare og oppvarmede.

Interiør

Moderne
interiør

Ventilerte
skinnseter

LED-belysning
31 fargetoner

Rekkevidde og forbruk

JAC e-JS4 leveres med en rekkevidde fra 433-588 km** (WLTP kombinert/urban). Dermed er JAC e-JS4 en bil som sørger for at du kommer deg på korte og lange hverdagseventyr!

 

**Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus. 

Batteri og lading

JAC e-JS4 leveres med 65,7 kWt batterikapasitet. En 3-fase 11 kW innebygd lader er standard, og kan hurtiglades fra 30-80% på rundt 45 minutter. CCS-lader er standard.

Garanti

JAC e-JS4 har 5 års garanti på både bilen og batteriene. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid.

Se alle farger

JAC e-JS4 kan leveres i disse fargene

Om JAC

JAC ble etablert i 1964 og produserer både personbiler og kommersielle kjøretøy. JAC er en av verdens største produsenter av elbiler, og selger over en halv million kjøretøy i året (både elektriske og fossile kjøretøy). Selskapet har gjennom årene etablert Joint Ventures med store bedrifter som for eksempel Volkswagen og NIO.

 

JAC har siden oppstarten utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler, til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, nyttekjøretøy, motorer og elektriske drivlinjer.

Privatleie fra 5 890,-

Forskuddsleie: kr 0,-Etabl. geb: kr 5 613,-Månedsleie: kr 4 508,-og totale leiekostnader: kr 167 901,- 3 års bindingstid, kjørelengde: 30 000 km. Inkl. frakt og levering Oslo. Lokale frakt-og leveringsomkostninger kan tilkomme. Priser er inkl. mva

*Vilkår

JAC e-JS4 fra kr. 1.999,- pr. måned*. 

 

*Betingelser for privatleie: 

36 mnd/45.000 km. 

Startleie: kr. 126.000,-  

Rente: 6,25 %

Etableringsgebyr: kr. 4.895,- 

Totalpris: kr. 202.859,- 

Tilbudet inkluderer: Nordic Edition-pakke / vinterhjul / metallic lakk.

I tillegg kommer årsavgift og forsikring. Lokal frakt og klargjøring tilkommer. 

Vi tar forbehold om skrivefeil. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.