Helt nye Isuzu D-MAX

Pris fra
kr. 2.990,- pr. mnd*

Klasseledende sikkerhet

Hengervekt
3,5 tonn

Tøffest i klassen

Helt nye Isuzu D-MAX

Effektiv og robust var ordene som var hovedpunktene Isuzus utviklere brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape en pickup med lavere forbruk, revolusjonerende design, klasseledende sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løsninger som 3,5 tonn hengervekt. Den har BI-LED signatur frontlys og på baklyktene brukes det doble LED-kantlamper som gir lysdesignet et unikt utseende både foran og bak. I sum betyr det at nyheten har et ekstremt høyt utstyrsnivå, mer komfort, sterke spesifikasjoner og et ledende sikkerhetsnivå.

Tøffest i klassen

Leasing fra kun kr. 2.990,- pr. mnd*

Du kan få en helt ny Isuzu D-MAX 4 dørs Premium Black Edition automat, inkludert vinterhjul, valgfri farge og klargjøring. Uansett om du ønsker å lease eller kjøpe din neste Isuzu kan du være trygg på at du får et godt tilbud hos RSA BIL. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig bilprat.

Tøffest i klassen

Helt nye Isuzu D-MAX

Selve bilen er tøffere, sterkere, raskere og mer robust enn noen sinne. Dette er en bil som er en fryd å kjøre. På innsiden har bilen fått helt nytt interiør, med førsteklasses materialer og detaljer som for eksempel: Nye skinnseter, førersetet kan justeres i 8-retninger og 9″ infotaintment skjerm. Nye D-MAX er også fullspekket med sikkerhetsutstyr. Alt fra Adaptiv Cruise kontroll, autobrems, filskiftevarsler, ESP, ryggevarsler, bakkestartassistent og mye mer.

*Vilkår

3 år / 30.000 km, Forskuddsleie kr. 50.000,- *, Etableringsgebyr kr. 4.795,-*, månedsleie kr. 2.990,- *, Totalpris kr. 162.435,-*. 

Kjøpspris (kampanje): kr. 540.000,-*. 

Kampanjeperioden gjelder ut mai 2021.

Lokal frakt tilkommer. Valgfri farge / 4 komplette vinterdekk. *alle priser eks. mva.  

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.