Isuzu D-MAX

Leasing fra kr. 2.990,- pr. mnd*

3,5 tonn
hengervekt

Nye Isuzu D-MAX 4x4

Kongen av pickup og tøffest i klassen

Effektiv og robust var stikkordene Isuzu’s utviklere brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape en pickup med lavere forbruk, revolusjonerende design, klasseledende sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løsninger som 3,5 tonn hengervekt.

Leasingkampanje kun kr. 2.990,- pr. mnd*

Du kan lease Isuzu D-max 4-dørs automat Premium Black Edition for kun 2.990,-* per måned. Dette inkluderer valgfri farge og 4 komplette vinterdekk.

 

Uansett om du ønsker å lease eller kjøpe din neste Isuzu kan du være trygg på at du får et godt tilbud hos RSA BIL. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig bilprat.

Klasseledende sikkerhet

Det er ikke noe som er viktigere enn sikkerheten til deg og dine nærmeste. Derfor er Isuzu bygget for maksimal sikkerhet, som inkluderer en rekke sikkerhetsfunksjoner som fungerer automatisk og uavhengig av hverandre. Sikkerheten ble belønnet med full pott i den omfattende kollisjonstesten Euro NCAP.

Tøffest i klassen

Helt nye Isuzu D-MAX

Effektiv og robust var ordene som var hovedpunktene Isuzus utviklere brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape en pickup med lavere forbruk, revolusjonerende design, klasseledende sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løsninger som 3,5 tonn hengervekt. Den har BI-LED signatur frontlys og på baklyktene brukes det doble LED-kantlamper som gir lysdesignet et unikt utseende både foran og bak. I sum betyr det at nyheten har et ekstremt høyt utstyrsnivå, mer komfort, sterke spesifikasjoner og et ledende sikkerhetsnivå.

Se alle farger

Isuzu D-MAX kan leveres i disse fargene

*Vilkår

Isuzu D-MAX 4-dørs automat Premium Black Edition: 

Leasing 3 år / 45.000 km. Forskuddsleie kr. 110.000,-. Etableringsgebyr kr. 4.895,-. Rente 6,25%. Månedsleie kr. 2.990,-. 

Lokal frakt tilkommer. Valgfri farge / 4 komplette vinterdekk / bedliner. I tillegg kommer årsavgift og forsikring. Alle priser eks. mva.

Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Bilen er 2-seters varebil.

Vi tar forbehold om skrivefeil. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.