Helt nye Isuzu D-MAX

Pris fra
kr. 376.900,-
eks. mva

Leasing fra
kr. 2.990,- pr. mnd*

Hengervekt
3,5 tonn

Tøffest i klassen

Helt nye Isuzu D-MAX

Effektiv og robust var ordene som var hovedpunktene Isuzus utviklere brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape en pickup med lavere forbruk, revolusjonerende design, klasseledende sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løsninger som 3,5 tonn hengervekt. Den har BI-LED signatur frontlys og på baklyktene brukes det doble LED-kantlamper som gir lysdesignet et unikt utseende både foran og bak. I sum betyr det at nyheten har et ekstremt høyt utstyrsnivå, mer komfort, sterke spesifikasjoner og et ledende sikkerhetsnivå.

Tøffest i klassen

Leasing fra kun kr. 2.990,- pr. mnd*

Du kan få en helt ny Isuzu D-MAX 4 dørs Premium Black Edition automat, inkludert vinterhjul, matter og valgfri farge. Uansett om du ønsker å lease eller kjøpe din neste Isuzu kan du være trygg på at du får et godt tilbud hos RSA BIL. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig bilprat.

Tøffest i klassen

Helt nye Isuzu D-MAX

Selve bilen er tøffere, sterkere, raskere og mer robust enn noen sinne. Dette er en bil som er en fryd å kjøre. På innsiden har bilen fått helt nytt interiør, med førsteklasses materialer og detaljer som for eksempel: Nye skinnseter, førersetet kan justeres i 8-retninger og 9″ infotaintment skjerm. Nye D-MAX er også fullspekket med sikkerhetsutstyr. Alt fra Adaptiv Cruise kontroll, autobrems, filskiftevarsler, ESP, ryggevarsler, bakkestartassistent og mye mer.

Se alle farger

Isuzu D-MAX kan leveres i alle disse fargene

*Vilkår

3 år / 30.000 km, Forskuddsleie kr. 50.000,- *, Etableringsgebyr kr. 4.795,-*, månedsleie kr. 2.990,- *, Totalpris kr. 162.435,-*. 

Kampanjeperioden gjelder ut september 2021.

Lokal frakt tilkommer. Valgfri farge / 4 komplette vinterdekk. *alle priser eks. mva.  

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.