BYD TANG 4x4 SUV

Pris fra
kr. 679.900,-

Stor, elektrisk
familie-SUV

SYV SETER OG 4x4 SOM STANDARD

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med syv seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan BYD Tang være bilen du leter etter. Den spreke SUV-en gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk. 

BYD Tang er en romslig SUV med rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. 

Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ.

 

BYD Tang 4x4 er en stor elektrisk SUV med 7 seter, romslig plass og lang rekkevidde.

EKSTERIØR

ADAS sikkerhetssystemer

Brembo
bremser

CCS
hurtiglading

Spar kr. 92.000,- på BYD Tang Executive pack

Nå kan du kjøpe Executive Pack utstyrsnivå til BYD Tang 4×4. Utstyret er verdt totalt kr. 92.000,- men vil koste deg kr. 0,-. 

Utstyrspakken inkluderer:
Panorama soltak, rattvarme, 360graders kamera, brembo-bremser, 22 tommers felger, elektrisk bakluke, 12,8 tommers roterbar skjerm, app, trådløs telefonlading, oppvarmet og ventilerte seter foran, Dirac-audio lydsystem med 12 høyttalere, Internet of vehicles (4G). 

Ta kontakt med din RSA BIL-forhandler for et tilbud.

INTERIØR

BYD Tang leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede. 

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

INTERIØR

Moderne
interiør

Ventilerte
skinnseter

LED-belysning
31 fargetoner

BATTERI OG LADING

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.

BYD CONNECT APP

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din Tang. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg. Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget. 

Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din RSA BIL-forhandler.

SIKKERHET OG UTSTYR

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera og trådløs lading for mobile enheter.


Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).


Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Tang leveres med en klasseledende rekkevidde fra 400-528 km** (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og et godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

**Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus.

Se alle farger

BYD Tang kan leveres i disse fargene

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

*Vilkår

Ta kontakt med din nærmeste RSA BIL-avdeling for et pristilbud.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.