BYD Tang 7-seter

Pris fra
kr. 599.900,-

Privatleie fra kr. 6.290,- pr. mnd*

Rekkevidde (WLTP)* 400-528 km

100% ELEKTRISK

byd

Romslig familiebil

BYD Tang 4x4 - Fra kun kr. 599.900,-

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med syv seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg! Den spreke SUVen gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk.

BYD Tang er en romslig SUV som har rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ.

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera, remote parking/driving via nøkkel (keyless entry og start), trådløs lading av mobil.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems.

Eksteriør

ADAS sikkerhetssystemer

Brembo bremser

CCS hurtiglading

Romslig familiebil

Interiør

BYD Tang har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon. Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Interiør

Moderne interiør

Ventilerte skinnseter

Parkeringskamera 360 gr

Romslig familiebil

Batteri og lading

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

Batteriet har en batterikapasitet på 86,4 kWh. Tang tar 7 kW på AC-lading, og 110 kW på DC-lading.

byd

*Vilkår

3 år / 45.000 km, forskuddsleie kr. 100.000,-, etableringsgebyr kr. 5.537,- , månedsleie kr. 6.290,-.

Kampanjeperioden gjelder ut juli 2021. 

Lokal frakt tilkommer. Valgfri farge / 4 komplette vinterdekk. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.