BYD eTP3

Varerom
3,5 m3

ELEKTRISK

BYD eTP3

På utkikk etter en ny el-varebil?

BYD eTP3 har inntil 310 km* rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. eTP3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen. Med eTP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting enkelt inn og ut av bilen. Ved kjøp av eTP3 vil du kunne få støtte fra ENOVA. Les mer om dette her.

BYD eTP3

Uansett om du ønsker å lease eller kjøpe din neste BYD eTP3 kan du være trygg på at du får et godt tilbud hos RSA BIL. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig bilprat.

BYD eTP3 Interiør
BYD eTP3 Interiør

BYD eTP3

Rekkevidde og forbruk

BYD eTP3 har en klasseledende rekkevidde på inntil 310 km* (WLTP). Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes.

Varerom

To skyvedører

Topphengslet bakdør

Nyttelast 645 kg

BYD eTP3

Lading

Bilens batteri har en batterikapasitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Ladetiden med AC-tilkobling regnes til ca. 7,5 timer.

BYD eTP3

Garanti

Det skal være trygt å velge el-varebil fra BYD. Din nye BYD eTP3 selges med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

t3

Vilkår

Ta kontakt med din nærmeste RSA BIL-avdeling for et pristilbud. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.