BYD ETP3​

Pris fra
kr. 409.900,-

Leasing fra
kr. 3.595,-* pr. måned (ferdig levert)

PÅ UTKIKK ETTER EN NY ELEKTRISK VAREBIL?

BYD ETP3 har opptil 275 km** rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. BYD ETP3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

 

Med BYD ETP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting inn og ut av bilen.

LEASINGKAMPANJE

Nå kan du lease BYD ETP3 fra kr. 3.595,-* pr. mnd. (ferdig levert) og 0,- i forskudd.  

Vinterhjul og Metallic lakk inkludert i prisen. 

BYD eTP3 Interiør
BYD eTP3 Interiør

INTERIØR

Komfortabelt og praktisk er nøkkelord for å beskrive BYD ETP3 sitt interiør. 

Automatisk klimaanlegg 
Velg din prefererte temperatur og nyt turen. 

Komfortable seter 
Sørger for at du sitter godt gjennom hele arbeidsdagen. 

Ryggekamera 
Bilen har skjerm med blant annet ryggekamera. 

Multifunksjonsratt 
For komfortabel styring. 

 

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD ETP3 har en klasseledende rekkevidde fra 233-275 km (WLTP kombinert/urban).

 

**Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes.

Varerom

To skyvedører

Topphengslet bakdør

705 kg
nyttelast

BATTERI OG LADING

Nå kommer BYD ETP3 med Blade som standard. BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år, og Blade Battery regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Blade Battery er helt fritt for kobolt.

 

Bilens batteri har en batterikapasitet på 45 kWt som kan lades fra 20 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS).

GARANTI

Det skal være trygt å velge el-varebil fra BYD. Din nye BYD ETP3 selges med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

t3

Leasing fra 5.990,-

BYD ETP3 3,5m3 45kwh batteri fra 5.990,- pr. måned. *Betingelser for leasing: 36 mnd/45.000km, inkludert vinterhjul, ladekabel og gummimatter. Forskuddleie: kr. 0,- Rente 7,09% Etableringsgebyr 4.895,-. Totalpris: kr. 220.535,-. I tillegg kommer årsavgift og forsikring. Lokal frakt og klargjøring tilkommer. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

*Vilkår

*Vilkår:
Månedspris 3.595,-. 36 mnd./15.000 km pr. år. Din forskuddsleie: kr. 0,-. Etablering: 4.995,-. 
Totalkostnad: kr. 134.415,-. Denne leasingavtalen er basert på fast rente. Alle priser eks. mva.
Vinterhjul og Metallic lakk inkludert i prisen.

Lokal frakt og klargjøring er inkludert.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.