BYD SEAL 4x4

Introduksjonspris fra
kr. 469.900,-

Leasing fra
kr. 6.998,-* pr. måned (komplett bil ferdig levert)

DYNAMISK, SPORTY OG 100% ELEKTRISK

Endelig er BYD Seal 4×4 i Norge. En sporty, eksklusiv og effektiv sedan med firehjulstrekk som standard. Sett deg inn og opplev en rå kjøreopplevelse. 

BYD Seal 4×4 er klar for prøvekjøring hos din RSA BIL-forhandler.

Introduksjonspris fra
kr. 469.900,-

Design inspirert av havet

BYD Seal 4×4 har et kraftfullt og naturinspirert uttrykk etter designkonseptet “Ocean aesthetics”. Kombinasjonen av sporty og elegant illustreres med en lav front, en dynamisk midje og aerodynamisk form.  

EKSTERIØR

Vinner av iF Design Award
Designet er premiert som vinner av den anerkjente prisen “iF Design Award”.

Lysere enn noensinne
Frontlyktene lyser opp veien med doble U-formede lysklynger som gir ekstra effekt. Baklysene buer seg rundt hele bakdelen på bilen. 

Aerodynamisk design  
Den lave og strømlinjeformede kroppen demonstrerer kraft og smidighet med en lav luftmotstandskoeffisient på bare 0,219 Cd. 

INTERIØR

På innsiden er BYD Seal 4×4 et mesterverk av komfort, teknologi og design. Materialer av høy kvalitet, førsteklasses setedesign og gjennomtenkte detaljer gir en umiddelbar følelse av luksus. Interiøret kommer i elegant sort.

Roterbar berøringsskjerm
Midtkonsollen har en 15,6-tommers multimedia-berøringsskjerm med rotasjonsfunksjon for å gjøre kjøringen til en enklere og mer behagelig opplevelse. 

Panorama soltak
Nyt utsynet med panorama soltak. Dette gir et naturlig lys i hele bilen din. 

Sportsseter
De eksklusive sportssetene er designet for maksimal komfort under kjøreturen. De oppvarmede setene er elektrisk justerbare, og kommer i tillegg med ventileringsfunksjon. 

En kjøretur på første klasse

Premium materialer

Apple
CarPlay

Head-up
display

INTERIØR

Romslig bagasjeplass
Bak i bilen finner du et 400 liter stort bagasjerom. Men nedfellbare bakseter, kan man utvide bagasjeplassen ytterligere.

Smart lagring
I tillegg til det 400 liter store bagasjerommet bak i bilen, kan Seal U også skryte på seg 53 liter lagringsplass i front av bilen. 

Head-up display
Med Head-up-display som standard, har du til enhver tid full oversikt over bilens fart. 

Lekre detaljer
Interiør er spekket med gjennomtenkte detaljer, som blant annet den krystallformede girspaken. 

LADING

Du kan lade BYD Seal fra 30-80% på kun 26 minutter med DC-lading (150 kW). Med 11 kW på AC-lading kan du enkelt lade hjemme.

Sporty og kraftfull

Sett deg inn og kjenn på ekte kraft! Med 522 hestekrefter akselererer BYD Seal 4×4 fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder. Blade-batteriet gir en rekkevidde på 520 km (WLTP kombinert). Dermed kan du bruke mindre tid på lading og mer tid bak rattet.

HØYT SIKKERHETSNIVÅ

BYD Seal 4×4 kommer med en omfattende liste med sikkerhets- og førerassistentsystemer, og har oppnådd fem stjerner og full pott i Euro NCAP. NCAP.

Med funksjoner som Adaptiv og Intelligent cruisekontrollsystem, 360° kamera, automatisk nødbremsing, parkeringssensorer foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning, og blindsonevarsling som standard, setter BYD Seal en høy standard for sikkerhet og trygghet på veien.

LANSERINGSKAMPANJE

BYD Seal 4×4 kommer med Excellence utstyrspakke som standard.
Lanseringskampanje – Få BYD Seal 4×4 med utstyrspakken til en verdi av 127.000,-. 

Utstyrspakken inneholder blant annet følgende:
• Firehjulstrekk
• Head-up Display
• To stk trådløs mobillading
• Flerfarget atmosfærelys
• Apple Carplay og Android Auto
• Sotede bakruter
• Elektrisk bakluke
• Panorama soltak
• Fjernlysassistent
• Stemmestyring
• Dynaudio lydsystem
• 15,6″ Infotainmentskjerm
• Integrerte sportsseter med oppvarming og venilering
• V2L-funksjon m/adapter

E-PLATFORM 3.0 OG BLADE-BATTERI

BYD Seal 4×4 er utstyrt med den helt nye plattformen til BYD – e-Platform 3.0, som er designet eksklusivt for helelektriske biler. Denne plattformen har som mål å gjøre elektriske biler enda smartere, få lenger rekkevidde og enda sikrere.

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 29 år. BYD Seal 4×4 leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Se alle farger

BYD Han kan leveres i disse fargene

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

Vilkår

BYD Seal Excellence AWD fra kr. 6.998,- pr. mnd. inkl. mva.
*Betingelser: 42mnd/30.000km, Kr. 0,- i forskudd. Etableringsgebyr 4995,-. Nominell Rente 6,4%. Totalt 298.491,-.

Etableringsgebyr, tinglysning, termingebyr, frakt, klargjøring, metallic lakk og vinterhjul er inkludert i prisen.

Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.