BYD HAN 4X4

Pris fra
kr. 614.900,-

Intro pack inkl. - verdi kr. 96.000,-

Rekkevidde (WLTP kombinert)*
521 km

100% ELEKTRISK

BYD HAN 4X4

BYD Han er en helelektrisk, sporty og høyteknologisk sedan, med rask respons og ekte luksusfølelse. Den kommer med fem seter og 4×4 som standard.

Bilens front fremhever bilens elegante linjer, og designet er optimalisert for aerodynamisk kjøring.

Blade-batteriet er standard i bilen, og gir en batterikapasitet på 85,4 kWt. 

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidden på 521 km (WLTP kombinert)*.

Kraft til å imponere

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Den elektriske firehjulsdriften fungerer i sanntid, og gir suveren trekkraft under alle værforhold. Len deg tilbake og kjenn adrenalinet kicke inn!

INTERIØR

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en 15,6″ hovedskjerm til infotainmentsystemet. 

Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede. 

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen.

Kraft til å imponere

516 hk

0-100 km/t
3,9 sek

4X4

Elegant og luksuriøst interiør

Panorama
soltak

Touchscreen
15,6"

Premium
skinnseter

BATTERI OG LADING

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

 

Batteriet har en batterikapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 6,6 kW på AC-lading, og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard. 

Sporty og aerodynamisk design

Bilens front fremhever bilens elegante linjer, og designet er optimalisert for aerodynamisk kjøring.

SIKKERHET OG UTSTYR

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

 

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems.

Varmepumpesystem – Et avansert ‘energisparende’ varmepumpesystem er standardutstyr. Systemet er energibesparende og designet for å utnytte energien som blir til overs fra miljøet, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene. Dette øker effektiviteten, enten det er oppvarming eller kjøling, noe som sparer mye energi.

SPAR KR. 96.000,- PÅ BYD HAN INTRO PACK

 

Nå kan du kjøpe Intro Pack utstyrsnivå til BYD Han 4×4. Utstyret er verdt totalt kr. 96.000,- men vil koste deg kr. 0,-. Intro Pack utstyrsnivå inkluderer: Panorama glasstak, head-up display, V2L-funksjon + kabel, 360graders kamera, brembo-bremser, oppvarmet og ventilerte seter foran og bak, justerbare seter foran og bak, Dyn-audio lydsystem med 12 høyttalere, Napa-skinnseter. 

 

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

 

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert.

Se alle farger

BYD Han kan leveres i disse fargene

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

Vilkår

Ta kontakt med din nærmeste RSA BIL-avdeling for et pristilbud. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.