BYD HAN 4X4

Pris fra
kr. 614.900,-

Rekkevidde fra
521-662 km (WLTP kombinert/urban)

BYD HAN 4X4

BYD Han er en helelektrisk, sporty og høyteknologisk sedan, med rask respons og ekte luksusfølelse. Den kommer med fem seter og 4×4 som standard.

Bilens front fremhever bilens elegante linjer, og designet er optimalisert for aerodynamisk kjøring.

Blade-batteriet er standard i bilen, og gir en batterikapasitet på 85,4 kWt. 

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidden på 521 km (WLTP kombinert)*.

INTRO PACK FOR KR. 0,-

Kraft til å imponere

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 509 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Den elektriske firehjulsdriften fungerer i sanntid, og gir suveren trekkraft under alle værforhold. Len deg tilbake og kjenn adrenalinet kicke inn!

INTRO PACK FOR KR. 0,-

Ved kjøp av BYD Han får du Intro Pack utstyrspakke inkludert i prisen. Utstyret er verdt totalt kr. 96.000,- men vil koste deg kr. 0,-.

Intro Pack utstyrsnivå inkluderer:
• Panorama glasstak
• Head-up display
• V2L-funksjon + kabel 
• 360graders kamera
• Brembo-bremser
• Oppvarmet og ventilerte seter foran og bak
• Justerbare seter foran og bak
• Dynaudio lydsystem med 12 høyttalere
• Napa-skinnseter

INTERIØR

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Sett deg inn og opplev en kjøretur på første klasse.

Elegant og luksuriøst interiør

Panorama
soltak

Touchscreen
15,6"

Premium
skinnseter

INTERIØR

Touchscreen
Midtkonsollen har en 15,6 – tommers multimedia-berøringsskjerm for å gjøre kjøringen til en enklere og behagelig opplevelse. 

12 høytalere
Nyt eksepsjonell lydkvalitet fra det verdenskjente Dynaudio – surroundlydsystemet, konstruert og innstilt i Danmark, som kommer fra 12 HiFi-klassehøytalere. 

Atmosfærelys
Atmosfærelysene i bilen endrer farge ved bevegelse. 

BATTERI OG LADING

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

 

Batteriet har en batterikapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 6,6 kW på AC-lading, og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard. 

Sporty og aerodynamisk design

Bilens front fremhever bilens elegante linjer, og designet er optimalisert for aerodynamisk kjøring.

SIKKERHET OG UTSTYR

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems.

Varmepumpesystem – Et avansert ‘energisparende’ varmepumpesystem er standardutstyr. Systemet er energibesparende og designet for å utnytte energien som blir til overs fra miljøet, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene. Dette øker effektiviteten, enten det er oppvarming eller kjøling, noe som sparer mye energi.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

 

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert.

BYD CONNECT APP

Med BYD-app på telefonen har du til enhver tid oversikt over din Tang. Hold styr på bilens funksjoner, uansett hvor du befinner deg. Med denne appen kan man blant annet følge med på batteristatus, låse opp dørene, skru av og på bilen og tidsinnstille klimaanlegget. 

Ønsker du demonstrasjon eller hjelp til å installere appen til din telefon, kontakt din RSA BIL-forhandler.

Se alle farger

BYD Han kan leveres i disse fargene

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

Vilkår

Ta kontakt med din nærmeste RSA BIL-avdeling for et pristilbud.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.