BYD DOLPHIN
-
KOMMER SNART TIL NORGE

Rekkevidde fra 427 km (WLTP Kombinert)

Fem stjerner i
Euro NCAP

OPPDAG BYD DOLPHIN

Snart kommer BYD Dolphin til Norge. BYD Dolphin er en smidig, effektiv og 100% elektrisk 5-seter med moderne design og gode kjøreegenskaper. 

Med BYD Dolphin trenger du ikke velge – den imponerer både med sin rekkevidde og komfort.

Batteriet Blade gir en rekkevidde fra 427 km (WLTP kombinert).

Kommer snart til Norge!

Design inspirert av havet

xx

xx

xx

INTELLIGENTE SIKKERHETSSYSTEMER

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og denne elektriske bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin designet for å møte de høyeste sikkerhetsstandardene. 

Den leveres blant annet med automatisk nødbremsing, kjørefeltassistent, blindsonesensor, 360°, kamera og bremsing for forbipasserende biler ved utkjøring av parkeringsplasser er bare noen av funksjonene BYD Dolphin har. 

DESIGN

Strømlinjeformet design
Både på forenden og rundt bakvinduet er BYD Dolphin utstyrt med et mønster som kan minne om delfinens finner. 

Skarp og uttrykksfull
Med sine skarpe kanter og uttrykksfulle linjer på siden, står designet i stil med bilens kjøreegenskaper. Bevegelig, fleksibel og kraftig. 

Bølgeformet LED-signatur
De karakteristiske baklyktene med en bølgeformet LED-signatur gir BYD Dolphin et tiltalende uttrykk bak. 

INTERIØR

Trådløs mobillader

Apple
CarPlay

Android
Auto

INTERIØR

Velkommen på innsiden av BYD Dolphin. Ikke la deg lure av den “kompakte” størrelsen – denne nyheten er romsligere enn du tror. Den futuristiske midtkonsollen skaper et moderne og dynamisk miljø, med lekre detaljer som setter prikken over i-en. 

Touchskjerm
Ha full kontroll på kjøretøyets funksjoner med den 12,6 tommers skjermen i dashbordet. 

Et hav av plass
Bagasjerommet er på 430 liter, og legger du ned begge baksetene får du en kapasitet på 1.310 liter. Setene kan deles 60:40. 

Integrerte seter
De integrerte sportssetene tilbyr god komfort for de lange turene. Setene er laget av bærekraftig vegansk skinn, og kommer med 6-veis justering for sjåfør , og 4-veis justering for frontpassasjer. 

REKKEVIDDE OG LADING

Rekkevidde
BYD Dolphin har en rekkevidde på 427 km (WLTP kombinert) med BYD sitt BLADE-batteri-teknologi som standard. Den imponerer med akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7 sekunder. 

Batteri og lading
BYD Dolphin er utstyrt med et 60 kWh BYD Blade-batteri. På hurtiglader kan du lade den opp fra 30-80% på bare 29 minutter. Den kommer med V2L (Vehicle to load) som standard, slik at bilen kan benyttes som en mobil kraftstasjon.

E-PLATFORM 3.0

BYD Dolphin er utstyrt med den helt nye plattformen til BYD – 
e-Platform 3.0. Denne plattformen har som mål å gjøre elektriske biler enda smartere, lenger rekkevidde og sikrere. 

BLADE BATTERI

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Dolphin leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batteri. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. 

Se alle farger

BYD Dolphin kan leveres i disse fargene

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

*Vilkår

Ta kontakt med din nærmeste RSA BIL-avdeling for et pristilbud.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.