BYD ATTO 3

Rekkevidde (WLTP)*
420-568 km

Batteripakke 60 kWh

Batteri-
garanti 8 år/
160.000 km

100% ELEKTRISK

BYD ATTO 3

Nå kommer BYD Atto 3 til Norge! En elektrisk, kompakt og effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse og et moderne utrykk.

Dette er den aller første el-bilen bygget på BYD sin helt nye plattform e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for høy-ytelses elektriske kjøretøy.

Kraft til å imponere

Vær klar til å la deg imponere. Den 60 kWh store batteripakken gir akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

0-100 km/t 7,3 sekunder

Max power
60 kWh

Rekkevidde (WLTP) 420-568 km

INTERIØR

BYD Atto 3 har et sporty og lekkert design, med fantastisk komfort i alle ledd. Setene kommer i vegansk skinn, med 8-veisjusterbart førersete og 4-veisjusterbart passasjersete.

 

 

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

 

Romslig bagasjerom – Det 440 liter store bagasjerommet gir rom for all bagasje du trenger til turen.

Gjør deg klar for en komfortabel reise

Skinnratt
oppvarmet

Mobillader
trådløs

Panorama
soltak

BATTERI OG LADING

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Atto 3 leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

 

Batteriet har en batterikapasitet på 60 kWh, og tar 11 kW på AC-lading, og 80 kW på DC-lading. BYD Atto 3 kan lades på DC-lading fra 30-80% på kun 29 minutter.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Atto 3 leveres med har oppgitt rekkevidde fra 420-568 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed egner den seg godt enten du bor i by eller bygd.

 

 

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus.

 

SIKKERHET

BYD Atto 3 tar sikkerheten til deg og dine nærmeste på alvor, og kommer med en lang liste sikkerhetsfunksjoner som gjør din reise bekymringsfri. Bilen inneholder 7 airbager, og i baksetet finner du to ISOFIX-punkter.

Bilen leveres også med mange aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, 360-graders kamera, frontkollisjonsvarsling, parkeringssensor foran og bak og skiltgjenkjenning. 

Se alle farger

BYD Atto 3 kan leveres i disse fargene

Om BYD

BYD er et teknologiselskap som utvikler teknologiske innovasjoner som skal skape et bedre liv. BYD ble grunnlagt i februar 1995 og etter mer enn 20 år med sterk vekst, har selskapet utviklet over 30 industrielle parker rundt om i verden. I tillegg har selskapet hatt en signifikant rolle når det gjelder utvikling av elektronikk, biler, batteriteknologi og jernbane.

*Vilkår

*Leasing og kjøp av elbil er fritatt for MVA ut 2022. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden etter 2022. For levering av bil i 2023, kan også MVA forekomme.
Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.