Suzuki ACROSS 4x4 plug-in hybrid

Pris fra
kr. 699.900,-

Leasing fra
kr. 6.112,-* pr. måned (ferdig levert)

Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in hybrid

ACROSS 4×4 er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert  plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». 

ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne familie-SUV. Den leveres med 4×4 og automatgir som standard, og kan trekke henger opptil 1.500 kg.

Med 75 km elektrisk rekkevidde kan du kjøre elektrisk i hverdagen, og samtidig slippe rekkeviddeangst på de lengre turene. 

Ta kontakt med din nærmeste RSA BIL-forhandler for mer informasjon om ACROSS 4×4.

Spar kr. 45.000,- på SafeTech utstyrspakke

Spar kr. 45.000,- på SafeTech utstyrspakke

Nå kan du kjøpe SafeTech utstyrsnivå den oppgraderte ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid . Utstyret er verdt totalt kr. 45.000,- men vil koste deg kr. 0,-.

SafeTech utstyrsnivå inkluderer: Oppgradert multimediasystem, trådløs Apple CarPlay, sorte skinnseter, 19″ alufelger, elektrisk bakdør m/fotsensor, mørke ruter, 8-veis elektrisk førersete, oppvarmet ratt og bakseter, elektrisk parkeringsbrems.

Kjør Suzuki ACROSS fra kr. 6.112,-* pr. mnd.

Nå kan du lease den oppgraderte versjonen av Suzuki ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid fra kr. 6.112,-* pr. mnd (ferdig levert). 

Interiør
Det komfortable, velutformede interiøret med kvalitetstrekk og stilige detaljer bidrar til en svært komfortabel kjøreopplevelse.
Interiør
Det komfortable, velutformede interiøret med kvalitetstrekk og stilige detaljer bidrar til en svært komfortabel kjøreopplevelse.

Fullspekket med utstyr

Stort bagasjerom – ACROSS leveres med et av klassens største bagasjerom, som rommer hele 500 liter. 

Sorte skinnseter
 – Bilens seter i sort skinn er av god komfort, og kan oppvarmes både i forseter og bakseter. 

9″ Touchskjerm
 – Skjermen kan kobles opp med både Apple CarPlay og Android Auto. 

Oppvarmet ratt
– Når temperaturen er kald utendørs, er det godt med oppvarmet ratt inne i bilen. 

Romslig plass i baksete
 – Også passasjerene i baksete har god plass! Her finnes også to ISO-fix-festepunkter. 

ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid - best i test i VG!

VG har testet åtte ladbare hybridbiler, og vår Suzuki ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid slår knockout på konkurrentene med full pott og terningkast 6 i VG 23.04.21!

De skriver blant annet: “En tvers igjennom suveren familiebil med gode egenskaper som ladbar hybrid og et ikke avskrekkende bensinforbruk når strømmen er slutt. På veien er den et hyggelig bekjentskap. Suzukis første plug-in-hybrid med firehjulstrekk er lettkjørt, og kvikk, med sine solide 306 hk.

ACROSS er en ultimat familiebil med 75 km elektrisk rekkevidde, 500 liter bagasjeplass, 4×4, automatgir og fantastiske kjøreegenskaper.

Se alle farger

Across 4x4 kan leveres i disse fargene

Plug-in hybrid

Suzuki ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp.

 

Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer. Ved bykjøring er rekkevidden oppgitt til 98 km (WLTP).

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektriske motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, gir ACROSS en motoreffekt på hele 306HK. Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder.

Fire kjøremoduser
Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil bensinmotoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil den også ta over over lading av batteriet.

*Vilkår

Suzuki Across GLX E-Four Plug-in hybrid Facelift med Safe Tech – Månedspris 6.112,-* inkl. mva. 

*Betingelser: 36 mnd./45.000 km
Forskuddsleie: 162.500,-. inkl. mva.
Etablering: 6.244,- inkl. mva.
Rente: 7,40% 

Totalt kr. 388.776,- inkl. mva.

Lokal frakt og klargjøring er inkludert.  
I tillegg kommer årsavgift, forsikring og termingebyr på 95,- kr. pr. mnd.

Tilbudet inkluderer valgfri farge, 4 komplette vinterdekk og matter.


Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.