Across 4x4
Plug-in hybrid

Pris fra
kr. 549.900,-

Privatleie fra
kr. 3.270,- pr. mnd*

Bagasjeplass
500 liter

ELEKTRISK

BENSIN

4x4 og Plug-in-hybrid

Ønsk nye Across 4x4 velkommen til Norge!

ACROSS 4×4 er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med Suzukis elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV. Vi har biler for rask levering.

Across 4x4 Interiør
En fantastisk kjøreopplevelse i superkomfortable omgivelser
Across 4x4 Interiør
En fantastisk kjøreopplevelse i superkomfortable omgivelser

4x4 og Plug-in-hybrid

ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid - best i test!

VG har testet åtte ladbare hybridbiler, og vår Suzuki ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid slår knockout på konkurrentene med full pott og terningkast 6! De skriver blant annet: “En tvers igjennom suveren familiebil med gode egenskaper som ladbar hybrid og et ikke avskrekkende bensinforbruk når strømmen er slutt. På veien er den et hyggelig bekjentskap. Suzukis første plug-in-hybrid med firehjulstrekk er lettkjørt, og kvikk, med sine solide 306 hk. ACROSS er en ultimat familiebil med 75-98 km elektrisk rekkevidde, 500 liter bagasjeplass, 4×4, automatgir og fantastiske kjøreegenskaper.

4x4 og Plug-in-hybrid

Avansert 4x4

Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med Suzukis E-Four Electronic-system. Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag. Det er en grunn til at Suzuki sier vi er skapt for norske forhold. Dette systemet gir en forbedret stabilitet, enten det er på snødekte veier i desember eller sleipe svinger en vårdag i april. Det er også viktig å nevne at E-Four ikke går på bekostning av drivstoffbruket.

Se alle farger

Across 4x4 kan leveres i disse fargene

Privatleie fra 3.270,- pr. mnd*

Du kan få en helt ny Suzuki Across 4×4 fra 3.270,- pr. mnd.* inkludert 4 komplette vinterdekk og valgfri farge. 

Uansett om du ønsker å lease eller kjøpe din neste Suzuki kan du være trygg på at du får et godt tilbud hos RSA BIL. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig bilprat. 

Plug-in hybrid-systemet i ACROSS 4×4 gir enestående økonomisk kjøring og en behagelig akselerasjon, med et CO2-utslipp på kun 22g/km*2. I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektrisk motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil motoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil motoren ta over og lade batteriet.

*Vilkår

3 år / 45.000 km, Forskuddsleie kr. 87.500,- *, Etableringsgebyr kr. 5.538,-*, månedsleie kr. 3.270,- *, Totalpris kr. 210.758,-*.  

Lokal frakt tilkommer. Valgfri farge / 4 komplette vinterdekk. *alle priser inkl. mva. Kampanjeperioden gjelder ut desember 2021. Vi tar forbehold om skrivefeil. 

Kontakt oss
Fyll inn skjemaet og vi kontakter deg så fort vi kan.
Skjemaet er ikke fullstendig utfylt.
Hva kan vi hjelpe med?
Når ønsker du hjelp?

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra forhandleren du ønsker kontakt med. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.